eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

''Εγκαινιάστηκε το νέο Δικηγορικό γραφείο του Ποινικολόγου Γιώργου Γεωργόπουλου στο Κρανίδι(video)''

''Εγκαινιάστηκε το νέο Δικηγορικό γραφείο του Ποινικολόγου Γιώργου Γεωργόπουλου στο Κρανίδι(video)''




Σε ζεστό κλίμα και πλήθος κόσμου τίμησε τον διακεκριμένο και γνωστό ποινικολόγο συμπατριώτη μας στα εγκαίνια του νέου του γραφείου.

''Το παρών'' έδωσε όλη οικογένεια του Γιώργου Γεωργόπουλου και βέβαια ο Δήμαρχος Ερμιονίδας και πατέρας του Γιάννης Γεωργόπουλος. Άκρως συγκινημένος και περήφανος, φανερά φορτισμένος και χαρούμενος που ο γιός του προοδεύει και σε λίγο καιρό θα είναι στο πλευρό του Γιώργου, στο δικηγορικό γραφείο και η αδερφή του Νατάσα αφού ήδη κι αυτή ακολούθησε τα βήματα της Νομικής.

Τι πιο όμορφο και πιό δυνατό... για έναν Πατέρα, για μιά Μάνα να βλέπει τα παιδί του να προοδεύει και στην προκειμένη περίπτωση να έχει τα παιδιά του μαζί, να δουλεύουν μαζί, να παλεύουν στη ζωή με τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικα, έχοντας μια οικογένεια δεμένη και ευτυχισμένη.

Έτσι , μ΄αυτόν τον τρόπο ένα ζευγάρι που δεν χώρισε ποτέ και όλες τις δυσκολίες της ζωής τις αντιμετώπισαν μαζί χαίρονται καμαρώνουν και δρέπουν τους καρπούς των κόπων τους διότι οι θυσίες , ο αγώνας για τη ζωή και την ανατροφή των παιδιών έπιασε τόπο!

Όμορφες, αληθινές στιγμές , 

Συγχαρητήρια Γιώργο για την πρόοδο, την πορεία σου και την οικογένεια σου ! 

Καλη επιτυχία.

Θωμάς Ι. Σκούρτης