eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:''Όταν ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης εκλεγεί ΚΑ-ΠΟΤΕ Δήμαρχος τότε θα μπορεί να προσκαλεί και αυτός Δημάρχους.''

  • Όταν επισκέφτηκα τον χώρο της τελετής των αποκαλυπτηρίων είδα τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης να κάνει χρέη ΤΑΞΙΘΕΤΗ.

  • Πρέπει να γνωρίζει αυτός ο Μάκης ότι, ένας έγκριτος δημοσιογράφος με γνώσεις, σπουδές, πτυχίο και ΑΔΕΙΑ ασκήσεως αυτού του επαγγέλματος - λειτουργήματος, θα φιλτράριζε και θα διασταύρωνε κάθε πληροφορία πριν τη δημοσιεύσει, που θα του έδινε ο κάθε ΚΑΤΙΝΟΣ για ΔΗΘΕΝ «πιάσιμο στα χέρια».''


Αγαπητοί συνδημότες,

Πριν ξεκινήσω την απάντησή μου στα γραφόμενα αυτού του παλιού συμμαθητή του Μάκη του αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου, θα του υπενθυμίσω αυτές τις αποκαλύψεις που έκανε από το εδώλιο του κατηγορουμένου απευθυνόμενος στην Έδρα του Δικαστηρίου.

Τα αναφέρω επί λέξει:

«Οι δημοσιεύσεις γίνονται από ένα πάθος επειδή δεν μπόρεσα να σπουδάσω. Αν γίνεται να βάλουμε έναν τίτλο αυτός θα είναι κραυγή ψυχής».
Ερωτώ.

Πώς μπορεί να γίνονται πιστευτά τα γραφόμενα του Μάκη όταν αυτός δηλώνει ξεκάθαρα ότι σ’ αυτά βγάζει το πάθος του και την κραυγή της ψυχής του;;;

Αυτό το πάθος και αυτή η κραυγή της ψυχής του τον τύφλωσε, βγήκε εκτός θέματος και έμπλεξε τα αποκαλυπτήρια της προτομής στην Ερμιόνη με το τραπέζι μνημόσυνου στο Ηλιόκαστρο.

Του απαντώ.

Ένας έγκριτος δημοσιογράφος με γνώσεις, σπουδές, πτυχίο και ΑΔΕΙΑ ασκήσεως αυτού του επαγγέλματος - λειτουργήματος, θα φιλτράριζε και θα διασταύρωνε κάθε πληροφορία πριν τη δημοσιεύσει, που θα του έδινε ο κάθε κατίνος για ΔΗΘΕΝ «πιάσιμο στα χέρια».

Όλοι γνωρίζουν αυτούς τους κατίνους και γι’ αυτόν τον λόγο  οι ψηφοφόροι του Κρανιδίου τους καταμαύρισαν στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Αγαπητοί συνδημότες

Όταν επισκέφτηκα τον χώρο της τελετής των αποκαλυπτηρίων είδα τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης να κάνει χρέη ταξιθέτη. Θεώρησα ότι ήταν φρόνιμο να τον ρωτήσω που θα κάτσω για να μην του χαλάσω την σειρά των καλεσμένων του. Και ο πρόεδρος απάντησε με το γνωστό αυθάδες ύφος του «δεν σε προσκάλεσα εγώ, άλλος σε προσκάλεσε, κάτσε όπου θέλεις». 
Εγώ φυσικά κάθισα εκεί που έπρεπε.

Πρέπει να γνωρίζει αυτός ο Μάκης ότι τους Δημάρχους νυν και τέως τους προσκαλεί ο Δήμαρχος αφού αυτός έχει το πρωτόκολλο.

Όταν ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης εκλεγεί ΚΑ-ΠΟΤΕ Δήμαρχος τότε θα μπορεί να προσκαλεί και αυτός Δημάρχους.

Αγαπητοί συνδημότες

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι αυτός ο Μάκης όταν βλέπει εμένα τον παλιό συμμαθητή του, δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό το πάθος του, αυτην την κραυγή της ψυχής του, που τον βασανίζει.

Μέσα σε τόσο κόσμο παρακολουθούσε εμένα, πότε πήγα στην τελετή και πότε αποχώρησα. Τον φόβο μου νά έχουνε.

Μετά τις ομιλίες, την αποκάλυψη της προτομής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου για μένα η τελετή των αποκαλυπτηρίων τελείωσε. 
Δεν με ενδιέφερε η συνέχεια γι΄ αυτό και αποχώρησα.

Εις το επανιδείν.

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης