eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Ερμιονίδας - Πόρτο Χέλι:''Ανάπλαση της οδού στον κόλπο της Μπάλτιζας ''

Δήμος Ερμιονίδας - Πόρτο Χέλι:
''Ανάπλαση της οδού στον κόλπο της Μπάλτιζας ''

 

Στα πλαίσια της ενημέρωσης που πάντα σας παρέχουμε, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε πως ύστερα από την ανάπλαση της οδού στον κόλπο της Μπάλτιζας, μίας οδού η οποία μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο, ήταν χρόνια παραμελημένη και ύστερα και από το έργο της αποχέτευσης, εντελώς καταστραμμένη, χθες  παραμένοντας πιστοί στις υποσχέσεις και το πρόγραμμά μας και αφού ολοκληρώθηκε το σταμπωτό δάπεδο, τοποθετήθηκε μέρος των φωτιστικών, τα οποία δώρισε η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στα πλαίσια της αισθητικής, λειτουργικής και ασφαλούς ανάπλασης.

Στόχος μας ήταν να δημιουργηθεί μία οδός περιπάτου ακόμα και το βραδάκι για τους δημότες και τους επισκέπτες με φόντο το γραφικό αλιευτικό λιμανάκι και το νησί της Έλλης. 


Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει η τοποθέτηση ίδιων φωτιστικών κατά μήκος της παραλίμνιας οδού, στην οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί η ανάπλαση.

Συνεργαζόμαστε, συγχρονιζόμαστε, ιεραρχούμε και μετατρέπουμε το όραμα σε πράξη, ο καθένας από το πόστο που υπηρετεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συμβάλλουμε τα μέγιστα. Μόνο με συνέργειες και πνεύμα συνεργασίας μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Ευχαριστούμε θερμά την μεγάλη ευεργέτιδα κ. Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη για την δωρεά των φωτιστικών στην Κοινότητα Πορτοχελίου.

Τον Σύλλογο Φίλων Πορτοχελίου (ΣΦΙΠ) για την δωρεά 15 ηλιακών panel, τα οποία τοποθετήσαμε στα φωτιστικά, έναν σύλλογο αρωγό σε κάθε μας πρωτοβουλία ανάπλασης.

Ευχαριστούμε  για το καλούπωμα και τις εργασίες κατασκευής των τσιμεντένιων βάσεων τον κ. Σέχου Ντριτάν - Μιτεράν και τον κ. Αναστάσιο Βλαχόπουλο για την προμήθεια του τσιμέντου. 

Προσπαθούμε να προωθούμε και να υλοποιούμε  έργα που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και των επισκεπτών και  δημιουργούμε υποδομές για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη.

Κων/νος Κόκκαλης           Αγγελική Λούμη                                   

Πρόεδρος Κοινότητας Πορτοχελίου     Αρμόδια Αντιδήμαρχος 

#visitermionida#angelikiloumi