eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Trocadéro - Mandrakia Ermioni: ''Επένδυση στον τουρισμό με σεβασμό στην παράδοση της Ερμιόνης !''

- Ένα εμβληματικό κτίριο στην ιστορία της Ερμιόνης που μετά απο πολλά χρόνια εγκατάλειψης και μαρασμού «ξαναγεννήθηκε» απο την Ερμιονίτικη οικογένεια του Αργύρη Σπ. Σουλιώτη -  


Μια πολύ επιτυχημένη τουριστικά θερινή περίοδος για την Ερμιονίδα και σ΄αυτό συνέβαλαν καθοριστικά οι περισσότεροι επαγγελματίες της περιοχής που με το ζήλο , την φιλοξενία και το μεράκι που τους διακρίνει κράτησαν και εξυπηρέτησαν τον κόσμο που μας επισκέφθηκε.Θα ήθελα όμως να κάνω μια ιδιαίτερη και εκτενή αναφορά σε μιά νέα τουριστική επένδυση που ξεπήδησε πρόσφατα στην Ερμιόνη απο την οικογένεια ενός επιτυχημένου επιχειρηματία συμπατριώτη μας και έχει συναισθηματικά χαρακτηριστικά μνήμης , ιστορίας και εντοπιότητας!

Ετοιμόρροπο , εγκαταλελειμμένο και αφημένο στο έλεος και τη φθορά του χρόνου... το ιστορικό καφενείο του Γιάννη Οικονόμου που απο τον προηγούμενο αιώνα υπήρξε τόπος συγκέντρωσης, διασκέδασης , τόπος εκδηλώσεων, παραστάσεων και πολλά άλλα. 

Τα τελευταία χρόνια το ιστορικό ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ στα Μαντράκια  είχε καταντήσει ένα ερείπιο και μια καθαρόαιμη Ερμιονίτικη οικογένεια έδωσε ζωή, αγάπη, φώς, χρώμα και γούστο της εποχής τηρώντας και τιμώντας παράλληλα την ιστορία του κτιρίου με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα στολίδι στα Μαντράκια της Ερμιόνης που το θαυμάζουν ντόπιοι και ξένοι τουρίστες και απολαμβάνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Το ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ για τους παλαιότερους Ερμιονίτες αποτελεί σημείο αναφοράς , είναι κομμάτι της ιστορίας τους, είναι ιδέα.

Ο Αργύρης Σουλιώτης με τη σύζυγό του Σωτηρία και τα τέσσερα παιδιά τους τρέφουν μεγάλη αγάπη στην ιδιαιτέρα τους πατρίδα και μετά απο πολλές επιτυχίες - καινοτομίες στον κλάδο των επιχειρήσεων, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του Πατέρα του και Παππού τους(Σπύρου Σουλιώτη) αποφάσισαν να επενδύσουν στα πάτρια εδάφη και προσπάθησαν στη σύγχρονη εποχή μας να σεβαστούν την Ερμιονίτικη παράδοση και να διατηρήσουν όσο γινόταν περισσότερο αυτό το εμβληματικό κτίριο στο κέντρο των Μαντρακίων.

Το σύχγρονο Trocadéro Luxury Suites αποτελείται απο έξι(6) vip δωμάτια με υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες.Στην ιστοσελίδα του Trocadero Luxury Suites ΕΔΩ που έχει επιμεληθεί πρόσφατα η οικογένεια Σουλιώτη και συνεχίζουν να προσθέτουν κομμάτια στον ηλεκτρονικό αυτό ιστότοπο, μπορείτε να δείτε όλο το συγκρότημα και επίσης αναγράφεται μεταξύ άλλων και για τους ξένους επισκέπτες η σπουδαιότητα αυτού του κτιρίου.
Ελπίζουμε να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τέτοιες αξιόλογες επενδύσεις επιπέδου με σεβασμό στην ιστορική πόλη αλλά και στην Ερμιονίδα γενικότερα αφού μόνο θετικό είναι το πρόσημο που προστίθεται με την τοπική οικονομία να αυξάνεται και το brandname της περιοχής να απογειώνεται!

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ - Θ.Ι.Σ

Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένες φωτογραφίες .
Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ