eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Ανδριανός: Σύσκεψη με τον Υπουργό Υγείας για τα ζητήματα του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

 


Ύστερα από σχετική συνεννόηση του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη όπου ήταν παρόντες η διευθύντρια της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας αρμόδιας για υπηρεσίες υγείας κ. Ασημίνας Γκάγκα, κ. Βιλδιρίδη, και ύστερα από πρόταση του κ. Ανδριανού η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας κ. Γεσθημανή Κασνακτσόγλου και ο αναπληρωτής διοικητής κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος.


Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του ΓΝΑ με τις δύο του νοσηλευτικές μονάδες σε Ναύπλιο και Άργος και ιδιαίτερα το πρόβλημα της μη λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής στο Άργος όπου ενώ έχουν γίνει προκηρύξεις θέσεων έχουν βγει άγονες, καθώς και το θέμα που προκύπτει από τη συνταξιοδότηση του διευθυντή της μαιευτικής κλινικής Αργολίδας στις 30/6 μετά και την εξάμηνη παράταση που του είχε δοθεί, όπου ενώ έχουν προκηρυχθεί θέσεις δεν έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία επιλογής με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της κλινικής, Επίσης συζητήθηκαν ανάγκες και για άλλες ειδικότητες που έχει αιτηθεί οι δύο νοσηλευτικές μονάδες. Τα θέματα αυτά ο κ. Ανδριανός τα είχε θέσει και στην κ. Γκάγκα σε τηλεφωνική επικοινωνία καθώς η ίδια βρίσκεται στο εξωτερικό.

Ο Υπουργός κατανόησε τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν και δήλωσε ότι θα δρομολογήσει τις απαιτούμενες λύσεις ώστε να μη διαταραχθεί η λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων.