eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

«Η οικογένεια και ο αθλητισμός, ασπίδες προστασίας κατά της εξάρτησης από τα ναρκωτικά»

Εκδήλωση του Δήμου Ερμιονίδας και του Ινστιτούτου Αντιναρκωτικής Δράσης P.A.D.A με θέμα: «Η οικογένεια και ο αθλητισμός, ασπίδες προστασίας κατά της εξάρτησης από τα ναρκωτικά»
Μια εξαιρετική, ουσιαστική και πάντα επίκαιρη εκδήλωση οργάνωσε ο Δήμος Ερμιονίδας.
Μια ενημέρωση που αφορά όλη την κοινωνία πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΛ Κρανιδίου απο τον πρώην υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κύριο Ιωάννη Ραχωβίτσα, έναν απ΄τους πιο πετυχημένους και αποτελεσματικούς αξιωματικούς στην ιστορία της Ελληνικής αστυνομίας.

''Ο Ράμπο της δίωξης ναρκωτικών'' όπως τον αποκαλούσαν εξάρθρωσε τουλάχιστον τρία καρτέλ κοκαΐνης από την Κολοµβία, συνέλαβε τον Κώστα Πάσσαρη στη Ρουµανία, οργάνωσε την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Ζωνιανά και ήταν ο δηµιουργός της επιτυχηµένης οµάδας ∆ΙΑΣ με πολλές ακόμα επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Ήταν ο κεντρικός ομιλητής σήμερα όπου πριν ακολουθήσει η  ενημέρωση στο κοινό επιβραβεύτηκε για την δράση του απο τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

 «Η οικογένεια και ο αθλητισμός, ασπίδες προστασίας κατά της εξάρτησης από τα ναρκωτικά» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που όπως ειπώθηκε και όλοι γνωρίζουμε γύρω μας και δίπλα μας είναι σε πολλές περιπτώσεις οι κύριες αιτίες  που τα παραμελημένα παιδιά που βιώνουν άσχημες καταστάσεις, ενδοοικογενειακή βία μέσα στο σπίτι , εγκατάλειψη απο τον Πατέρα ή τη Μανα κ.α ή δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό ώστε να ξεφεύγουν, ''ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ'' στις ναρκωτικές ουσίες με αποτέλεσμα πολλοί νέοι να χάνουν τη ζωή τους ή να καταστρέφονται , να απομακρύνονται και να εναντιώνονται στους γονείς λόγω της συμπεριφοράς τους .

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ''ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ'' ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ