eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Ανάργυρος Λεμπέσης:Για να δούμε, θα γίνει πράξη αυτή η βαρύγδουπη δήλωση του κ. Καμιζή ή πάλι θα έχουμε «λεονταρισμούς και λόγια του αέρα;»

ΦΩΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ''ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ'' 
 

Αγαπητοί Συνδημότες,

Αφού αυτός ο «επικοινωνιολόγος»  του πρώτου Δημάρχου της Ερμιονίδας, αυτός ο τοπικός παράκτιος παραγαδιάρης ψαράς, αυτός ο απόφοιτος της ΣΤ’ Δημοτικού, ερμήνευσε την πρόθεση του κ. Καμιζή να προσφύγει στο Κύριο Εισαγγελέα, για την υπόθεση της διαθήκης του αείμνηστου Κώστα Έλληνα, αναρωτήθηκα:

Για να δούμε θα γίνει πράξη αυτή η βαρύγδουπη δήλωση του κ. Καμιζή;

Ή πάλι θα έχουμε λεονταρισμούς και λόγια του αέρα όπως μας έχουν συνηθίσει αυτοί οι δύο;

Ίδωμεν.

Βλέπε τα γραφόμενα αυτών των δύο:

 


Κύριε Δήμαρχε Ερμιονίδας, είναι ξεκάθαρη η τοποθέτηση του κ. Καμιζή.

Ομολογεί δημοσίως και εγγράφως ότι ο αείμνηστος Κώστας Έλληνας αναφέρει στην διαθήκη του επί λέξει “8 περίπου στρεμμάτων στη θέση Γκολέμι Κρανιδίου με σκοπό την ανέγερση κλειστού Γυμναστηρίου”, βλέπε φώτο και την ενυπόγραφη ομολογία του τότε Δημάρχου Δημήτρη Καμιζή:

 


Δήμαρχε Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλε, επειδή ο κ. Καμιζής ομολογεί ότι αναγράφεται στην διαθήκη του Κώστα Έλληνα η ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου - και εσύ στην επιστολή σου προς την αντιπολίτευση αναφέρεις ότι στην ίδια διαθήκη αναγράφεται απλά ανέγερση Γυμναστηρίου -δίχως την λέξη Κλειστό - και επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι άλλο είναι το Κλειστό Γυμναστήριο όπου μέσα γίνονται αγώνες μπάσκετ και βόλλεϋ και άλλο το απλό Γυμναστήριο,

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ δημοσίευσε την διαθήκη του αείμνηστου Κώστα Δημότση “Έλληνα”.

Επιτέλους να καταλάβουν οι συνδημότες μας ποιος προσπαθεί να τους παραπληροφορήσει. 

Και για ποιους λόγους.

Ας αφήσει λοιπον ο κ. Καμιζής τους <<λεονταρισμούς και τις αγριαδίτσες>> κι αν έχει πράγματι στοιχεία, ντοκουμέντα και αποδείξεις να προσφύγει στη δικαιοσύνη με πράξεις και όχι με λόγια του αέρα.

Αγαπητοί Συνδημότες, θα μου πείτε εσύ ρε Λεμπέση γιατί ενδιαφέρεσαι και ανακατεύεσαι σε αυτή την υπόθεση αφού εσύ ήσουν Δήμαρχος Ερμιόνης;

Θα απαντήσω:

Ενδιαφέρομαι γιατί ο Δήμος Ερμιόνης επί Δημαρχίας μου παρέδωσε στον τότε Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Καμιζή δύο δημοτικά γήπεδα τένις και ένα δημοτικό γήπεδο Beach βόλλεϋ – Beach σόκερ.

Παρέδωσε στον τότε Δήμαρχο Καμιζή το Κλειστό Γυμναστήριο “Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη”, που μέσα σε αυτό το κόσμημα της Ερμιόνης, γίνονται αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Μέσα σε αυτό, αγωνίζονται οι ομάδες μπάσκετ Ερμιόνης και Κρανιδίου, γιατί είναι το μοναδικό Κλειστό Γυμναστήριο στην Ερμιονίδα.  

Μέσα σε αυτό, γίνονται οι αγώνες μπάσκετ όλων των σχολικών Πρωταθλημάτων του Δήμου μας.

Η κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κρανίδι για τον Δήμαρχο κ. Καμιζή, που θήτευσε περίπου 12 χρόνια Δήμαρχος Κρανιδίου και Ερμιονίδας έμεινε  “όνειρο θερινής νυκτός”.

Βλέπε δημοσίευμα από το σεντούκι του Εικονοσκοπίου, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, με τίτλο “Ανάργυρος Λεμπέσης: «Τότε που ο πρώτος Δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας, συχνά πυκνά μας ανακοίνωνε ότι θα κατασκευάσει Κλειστό Γυμναστήριο στο Κρανίδι»”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης