eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

''Ζωντάνεψαν τα γλέντια στις γειτονιές με την Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας(ΒΙΝΤΕΟ)''

 Ζωντάνεψαν και πάλι τα γλέντια στις γειτονιές όπως παλιά με την Σαββατιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε η Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας 
- Μια ιδέα του Χοροδιδάσκαλου Δημήτρη Κοντοκάλη - 

 

Επιμέλεια: Κοσμάς Γεωργίου

Ζωντάνεψαν και πάλι τα γλέντια στις γειτονιές όπως παλιά με την Σαββατιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε η Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας έξω από την αίθουσα του συλλόγου στον Άγιο Κωνσταντίνο στο Κρανίδι .

Όπως παλιά ….όταν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας μαζευόντουσαν στις αυλές ή στις πλατείες των χωριών και ο καθένας έφερνε το κατιτίς του από το σπίτι και με την συνοδεία κάποιων μουσικών οργάνων ή και ακόμα μόνο με το τραγούδι χωρίς αυτά πέρναγαν υπέροχες στιγμές  .


Αυτό λοιπόν προσπαθεί να αναβιώσει και η χορευτική ομάδα του δήμου αρχής γεννωμένης από τον χώρο όπου στεγάζεται η ομάδα .


Η εκδήλωση βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους αλλά και από επιχειρήσεις του Κρανιδίου στις οποίες άρεσε όλη αυτή η ΙΔΕΑ.


Όλα σχεδόν τα κρεοπωλεία του Κρανιδίου πρόφεραν τα κρεατικά τα super market και κάποια καταστήματα εστίασης με διάφορα είδη όπως αναψυκτικά , μπύρες , τραπεζοκαθίσματα κλπ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος με μέλη του δημοτικού συμβουλίου .

Το γλέντι που πραγματικά θύμιζε άλλες εποχές τελείωσε τις μεσονύκτιες ώρες ,

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Χορευτικής Ομάδας , τους εθελοντές που βοήθησαν να στηθεί όλη αυτή η εκδήλωση αλλά και τους χορηγούς .


 Βίντεο