eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Γιάννης Τσαμαδός - Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας:Ο γνωστός συκοφάντης του διαδικτύου και διαστρεβλωτης της πραγματικότητας συνεχίζει να παραπληροφορει ...

Γιάννης Τσαμαδός - Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας:
''- Ο γνωστός συκοφάντης του διαδικτύου και διαστρεβλωτης της πραγματικότητας συνεχίζει να παραπληροφορει ...
- Νομίζει... πως έτσι προσφέρει ενημέρωση, αφού δεν ειναι πιστοποιημένος δημοσιογράφος και δεν κατέχει καμία νόμιμη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αυτού του λειτουργήματος.''


Ο γνωστός συκοφάντης του διαδικτύου και διαστρεβλωτης της πραγματικότητας ωθούμενος από το μένος του προς την παρούσα Δημοτική Αρχή που τον αγνοεί παντελώς και από τους γνωστούς συμβουλατορες του που ενοχλούνται από το έργο της Δημοτικής Αρχής και δεν μπορούν να το αντέξουν (πρόβλημα τους) συνεχίζει να παραπληροφορει τους Δημότες μας με ανακρίβειες νομίζοντας πως έτσι προσφέρει ενημέρωση, αφού δεν ειναι πιστοποιημένος δημοσιογράφος και δεν κατέχει καμία νόμιμη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αυτού του λειτουργήματος. 

Οφείλουμε λοιπόν μια ενημέρωση ακριβή στους δημότες μας και όχι σε αυτόν. 

 Το έργο που αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη  είχε προγραμματιστεί από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου η παρούσα Δημοτική Αρχή. Εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι ώστε να φτάσει στο σημείο της υλοποίησης. 

Είναι πρώτη φορά μετά από 20 περίπου έτη που εκτελείται τέτοιο έργο στον Δήμο μας έχοντας όλες τις νόμιμες αδειοδοτήσεις από τις αρμόδιες αρχές. 

Είναι το δεύτερο ετοιμόρροπο κτήριο που κατεδαφίστηκε. Το πρώτο ήταν στην Κοιλάδα. Έπονται αλλά 6 . Έχουμε καταγράψει όλα τα ετοιμόρροπα κτήρια στον Δήμο μας και πολλά από αυτά βρίσκονται στην διαδικασία να λάβουν τις απαραίτητες άδειες ώστε να ξεκινήσει η κατεδάφιση τους.  

Αυτά  πρoς ακριβή ενημέρωση των Δημοτών μας και προς αποκατάσταση της αλήθειας που παραποιούν κάποιοι εσκεμμένα. 

Υ.Γ. Όσοι Δημότες μας θέλουν να πληροφορηθούν για το πια κτήρια περιλαμβάνονται στην πρώτη φάση των κατεδαφίσεων μπορούν να απευθυνθούν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερμιονίδας.


 Γιάννης Τσαμαδός

 Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας