eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 31 Μαΐου 2022

''Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΜΑΔΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

Γιάννης Τσαμαδός:
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κύριος Γιάννης Γεωργόπουλος μου εμπιστεύθηκε αυτό το σοβαρό χαρτοφυλάκιο για 3 συνεχόμενα χρόνια όπου πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα και απέδωσα τα μέγιστα και στάθηκα άξιος της τιμής που μου έκανε!





Έπειτα απο 3 χρόνια επιτυχημένης πορείας ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Τσαμαδός υπέβαλε την παραίτηση του που όπως ίδιος γράφει στην επιστολή του για επαγγελματικούς και προσωπικούς κυρίως λόγους.
Να θυμίσουμε σε όλους πως ο Γιάννης Τσαμαδός μαζί με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο που όπως γνωρίζουμε τους συνδέει φιλία χρόνων, ήταν τα δύο καταλυτικά πρόσωπα που έλυσαν το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των εποχών στο Δήμο Ερμιονίδας , το οποίο ήταν τα σκουπίδια.

Μετά απο το 10ετές Ναυάγιο τη ''βρώμα'', τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και την αντιαισθητική εικόνα της Ερμιονίδας  με τα σκουπίδια αμάζευτα να ξεχειλίζουν απο τους κάδους,με παράνομες χωματερές και καταστροφικές πολιτικές που προηγήθηκαν , ήρθε η Δημοτική αρχή του Γιάννη Γεωργόπουλου (με τον Δήμαρχο να δίνει πρωτοβουλίες, χώρο και διάλογο στα στελέχη του) να βάλει στο τιμόνι του τομέα τον σκουπιδιών τον Γιάννη Τσαμαδό και για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Ερμιονίδας έδωσαν μαζί την οριστική λύση αποσπώντας τις ανάλογες εγκρίσεις και αποφάσεις από την περιφέρεια και την Ελληνική κυβέρνηση.
Κατά την άποψη μας, η κομβικότερη και πιό ουσιαστική θητεία του Γιάννη Τσαμαδού αφού ήδη καταγράφηκε στην ιστορία και θα την αφήσει παρακαταθήκη στο μέλλον και τη Νέα γενιά.

Όμως, η παρουσία του Γιάννη Τσαμαδού όπως μαθαίνουμε δεν τελειώνει εδώ αφού αναμένεται παραγωγική στη Δημοτική αρχή αλλά και στην παράταξη του Γιάννη Γεωργόπουλου με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τον Γιάννη Τσαμαδό να συνεχίσει στο εγγύς η απώτερο μέλλον, να παίζει σημαντικό ρόλο!



Το ''ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ'' επικοινώνησε με τον πρώην Αντιδήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Τσαμαδό όπου μας έκανε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ακόλουθη τοποθέτηση:



''Σεβόμενος την επιθυμία του Δημάρχου να αντικαταστήσει όλους τους αντιδημάρχους απεχώρησα ένα μήνα πιό νωρίς:

1ον)Για να βοηθήσω το διάδοχο μου να κάνει τον προγραμματισμό του ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου όσο μπορεί καλύτερα και 2ον για να επανέλθω στην υπηρεσία μου καθώς είμαι εκπαιδευτικός και πρέπει να προσφέρω ενόψει πανελλαδικών εξετάσεων κι εκεί όπου υπήρχε ανάγκη.
Εξάλλου ο Δήμαρχος κύριος Γιάννης Γεωργόπουλος μου εμπιστεύθηκε αυτό το σοβαρό ''χαρτοφυλάκιο'' για 3 συνεχόμενα χρόνια όπου πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα και απέδωσα τα μέγιστα  και στάθηκα άξιος της τιμής που μου έκανε.
Σας ευχαριστώ.'' 

Γιάννης Τσαμαδός

''ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ..''