eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Δήμος Ερμιονίδας:''Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με συκοφαντικό δημοσίευμα''

Ο τακτικός συκοφάντης του διαδικτύου, ο τυφλωμένος από την μισαλλοδοξία του και τον φανατισμό του, κ. Σταμάτης Δαμαλίτης, προσπαθεί να μας διασύρει με σκόπιμες και εσφαλμένες ερμηνείες, κάτι που τον παρασύρει σε ποινικό αδίκημα.


Αγαπητοί/ες Συνδημότες/τισσες,

Ο τακτικός συκοφάντης του διαδικτύου κ. Σταμάτης Δαμαλίτης, προφανώς τυφλωμένος από το μίσος του και την εμμονή του προς πρόσωπα που διοικούν το Δήμο Ερμιονίδας, συνεχίζει να υποπέφτει σε ποινικά ατοπήματα.

Η παραφροσύνη που τον διακατέχει καθώς και η συνήθειά του να ερμηνεύει τα γεγονότα  κατά το δικό του σκεπτικό, σαφώς τον παρασύρουν σε διαστρεβλωμένες πράξεις και συκοφαντίες, οι οποίες έχουν ως απώτερο σκοπό την δυσφήμιση και την σπίλωση αιρετών, οι οποίοι μάλιστα προσφέρουν ανιδιοτελώς εργασίες συμβάλλοντας στα μέγιστα,  χωρίς να άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, μόνο και μόνο από την αγάπη που τους διακατέχει  για τον Τόπο τους.

Σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου, έκπληκτοι διαβάσαμε ότι “στήσαμε” φωτογραφίες για δήθεν εθελοντισμό, ενώ το μάρμαρο πληρώθηκε από τον Δήμο-Δημότες με το ποσό των 1612,00 ευρώ προς τον ιδιώτη εργολάβο Τσιλό Βασίλειο.

Ο αυθαίρετος συσχετισμός άσχετων μεταξύ τους πράξεων προφανώς και αποσκοπεί στην δυσφήμιση, συκοφάντηση και σπίλωση του ονόματός μας.

Για του λόγου το αληθές, ο κος Τσιλός Βασίλειος σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση έχει αναλάβει άλλες εργασίες, που αφορούν αποψίλωση κάθε είδους φυόμενων ζιζανίων, κλάδεμα δέντρων, μάζεμα κλαδιών και την απομάκρυνσή τους από τους Παιδικούς σταθμούς, την οποία  και δημοσιοποιούμε.

Εύλογα λοιπόν θα διαπιστώσετε ότι δεν έχει καμία σχέση με την αποξήλωση των Παιδικών Χαρών εντός των Παιδικών Σταθμών.

Ο Δήμος Ερμιονίδας έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για την ανακατασκευή όλων των Παιδικών Χαρών. Μέσα σε αυτές υπάγονται και οι Παιδικές Χαρές των Παιδικών Σταθμών της Κοινότητας Κρανιδίου και Ερμιόνης.

Υποχρέωσή μας είναι η αποξήλωση των ήδη υπαρχόντων οργάνων στους χώρους των παιδικών χαρών, ώστε ο εργολάβος να προβεί στην εγκατάσταση των νέων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Νόμου.

Στην Παιδική Χαρά του Παιδικού Σταθμού της Κοινότητας Ερμιόνης, προχωρήσαμε στην αποξήλωση των υπαρχόντων οργάνων μαζί με τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Ερμιόνης Δαμιανό Κουτούβαλη, ώστε να είμαστε εγκαίρως έτοιμοι. Στην Παιδική Χαρά του Παιδικού Σταθμού της Κοινότητας Κρανιδίου, στην ίδια διαδικασία προχώρησε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας, Γιάννης Τσαμαδός με το προσωπικό του Δήμου μας.

Ο συσχετισμός, λοιπόν, των δυο αυτών άσχετων μεταξύ τους ενεργειών, γίνεται συνειδητά εκ του πονηρού με σκοπό να μας διασύρει και να μας συκοφαντήσει στα μάτια των Δημοτών μας.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, ο τυφλωμένος από την μισαλλοδοξία του και τον φανατισμό του, κ. Σταμάτης Δαμαλίτης, προσπαθεί να μας διασύρει με σκόπιμες και εσφαλμένες ερμηνείες, κάτι που τον παρασύρει σε ποινικό αδίκημα.

Τον συμβουλεύουμε να διορθώσει και να αποσύρει από τον ιστότοπό (blog) του, αυτό το συκοφαντικό δημοσίευμα και να ζητήσει δημόσια Συγγνώμη. Επίσης, να μη προτρέχει και να μην ασχοληθεί ξανά στο μέλλον με ψευδή δημοσιεύματα.

Πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει πολιτική, μέσω του ιστολογίου του. Τον αγνοούν οι πάντες.

Προς το παρόν, τον αφήνουμε στα χέρια αυτών που τον “σιγοντάρουν”, ώστε να αντιληφθούν και εκείνοι ότι δεν έχει αντικειμενικό λόγο, αλλά εμμονή με συγκεκριμένες καταστάσεις και πρόσωπα.

Επιτέλους, φτάνει πια να “τρώγεται” και να του φταίνε όλοι και όλα.

Οι συνδημότες μας για μια ακόμη φορά έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. 


 Ο Αντιδήμαρχος  ΔΕ Ερμιόνης,    Ο Πρόεδρος  του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π,


Δαμιανός Κουτούβαλης                     Παναγιώτης   Μέξης