eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ανάργυρος Λεμπέσης: ''Έλεγχος της Επιθεώρησης Εργασίας στο γραφείο του Προέδρου της Κοινότητας Ερμιόνης.''

Ανάργυρος Λεμπέσης: 

- Μου κάνει εντύπωση που ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης ψάχνει δήθεν μέχρι και σήμερα να βρει τους καταγγέλλοντες αθωώνοντας τον εαυτόν του για την παράτυπη ενέργεια που ο ίδιος διέπραττε κατ΄εξακολούθηση.

 

- Η υπόθεση αυτή δεν θίγει προσωπικά δεδομένα αλλά αφορά όλους τους συνδημότες μας,αφού το πρόστιμο απο την κατ΄εξακολούθηση παρατυπία του Προέδρου της Κοινότητας Ερμιόνης θα τσούξει τις τσέπες μας!

 

- Δήμαρχε θεωρώ ότι αυτή η υπόθεση χρήζει Εισαγγελικής έρευνας.




Αγαπητοί συνδημότες

Διαβάζοντας τα δύο δελτία τύπου στις 16/03/2021 και 25/05/2022 ΕΔΩ του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης και ιδιαίτερα το πρώτο, εκτός των άλλων, το μάτι μου έπεσε σε μια παράγραφο που ο Πρόεδρος επισήμως αναφέρει επί λέξει «… εθελοντικής (σ.σ. της κας Σκλαβούνου) παρουσίας στο γραφείο μας σε πλήρες ωράριο.» 
Βλέπε αποσπάσματα από το δελτίο τύπου της 16ης Μαρτίου 2021 του Προέδρου της Κοινότητας Ερμιόνης.



Ερωτώ.

Ένας εθελοντής μπορεί να παρουσιαστεί σε μια ιδιωτική επιχείρηση και να απασχολείται με πλήρες ωράριο και ο επιχειρηματίας να τον έχει ανασφάλιστο; Ή ο επιχειρηματίας να απασχολεί συνταξιούχο σε πλήρες ωράριο χωρίς υποχρεώσεις;

Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Και στις δύο περιπτώσεις θα επιβληθεί πρόστιμο από την Επιθεώρηση Εργασίας στον επιχειρηματία και θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη.

Στο Δήμο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το πρόστιμο δεν καταλογίζεται στον Πρόεδρο της Κοινότητας που έκανε την παρατυπία αλλά στο Δήμο Ερμιονίδας. Δηλαδή σε όλους του δημότες και θα τσούξει τις τσέπες μας!

Κύριε Δήμαρχε καταλαβαίνω την προσπάθειά σου να απαλειφθεί το πρόστιμο στο Δήμο αφού αυτό επιβάλλεται πάντα όταν η Επιθεώρηση Εργασίας διαπιστώνει παραβάσεις της νομοθεσίας.

Μου κάνει εντύπωση που ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης ψάχνει δήθεν μέχρι και σήμερα να βρει τους καταγγέλλοντες αθωώνοντας τον εαυτόν του για την παράτυπη ενέργεια που ο ίδιος διέπραττε κατ΄εξακολούθηση .

Γράφει ότι ψάχνει ανάμεσα σε γνωστούς και άγνωστους, σε εξωθεσμικούς παράγοντες που ανήκουν στο ίδιο πολιτικό μετερίζι με την κυρία Σκλαβούνου!!!

Και το περίγελο γι’ αυτόν είναι το γεγονός ότι λέει όλοι αυτοί προσπάθησαν να δηλητηριάσουν τις σχέσεις της Κοινότητας Ερμιόνης με το Δήμο Ερμιονίδας.

Επειδή

1)ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης στρουθοκαμιλίζει και δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να δημοσιοποιήσει την αλληλογραφία αυτής της υπόθεσης,

2)ο Πρόεδρος δεν έχει τα κότσια και το ηθικό ανάστημα να κατονομάσει πρόσωπα και πράγματα αυτής της υπόθεσης τα οποία γνωρίζει πολύ καλά αλλά προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοτών ενοχοποιώντας εξωθεσμικούς παράγοντες που δήθεν ανήκουν στο ίδιο πολιτικό μετερίζι με την κυρία Σκλαβούνου, πρέπει εσύ Δήμαρχε να αναλάβεις πρωτοβουλίες.

Κύριε Δήμαρχε Ερμιονίδας,

Επειδή η υπόθεση αυτή δεν θίγει προσωπικά δεδομένα αλλά αφορά όλους τους συνδημότες μας, δημοσιοποίησε σε παρακαλώ την πράξη της Επιθεώρησης Εργασίας που αφορά τον έλεγχο που διενήργησε η Επιθεώρηση στο γραφείο του Προέδρου της Κοινότητας Ερμιόνης για την παράτυπη παρουσία ατόμου με πλήρες ωράριο στο γραφείο της Κοινότητας.

Επίσης δημοσιοποίησε όλα τα έγγραφα, που αφορούν την πιο πάνω υπόθεση, του Δήμου Ερμιονίδας προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση καθώς και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς το Δήμο Ερμιονίδας.

Στο Κοινοτικό Κατάστημα Ερμιόνης εργάζεται μόνιμη δημοτική υπάλληλος που είναι και ικανότατη, την οποία Δήμαρχε έχεις ορίσει γραμματέα του Προέδρου της Κοινότητας Ερμιόνης. Δημοσιοποίησε και αυτήν την πράξη διορισμού της.

Δεν καταλαβαίνω τι νόημα είχε η παράτυπη παρουσία ιδιωτικής «γραμματέως» στο γραφείο του Προέδρου της Κοινότητας Ερμιόνης.

Έτσι μ’ αυτόν τον τρόπο θα μάθουν οι συνδημότες μας την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Τέλος κύριε Δήμαρχε θεωρώ ότι αυτή η υπόθεση χρήζει Εισαγγελικής έρευνας.

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης