eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ:


To EIKOΝΟΣΚΟΠΙΟ και τα μέλη του ανακοινώνουν για όσους δεν το έχουν διαβάσει στο παρελθόν και ξεκαθαρίζουν, ότι ουδεμία ευθύνη φέρουν για ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ επιστολές που στάλθηκαν και θα σταλούν στο μέλλον στο ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ.Το ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ διέπεται από δημοκρατικές αρχές και συνεπώς δεν μπορεί να απαγορεύσει τη δημοσίευση επιστολών από οποιονδήποτε δημότη της Ερμιονίδος και μη,με την εξής παράκληση:
1)να μην περιέχουν ύβρεις,2)να μην αναφέρονται σε ονόματα συμπολιτών μας χωρίς αποδείξεις και 3)να έχουν υπογραφή. Στην αντίθετη περίπτωση, ο γράφων και αποστολέας έχει την ευθύνη των γραφoμενων του.

Με λίγα λόγια το ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ σέβεται τους πάντες αλλά δεν μπορεί να φιμώσει κανέναν αναγνώστη,σεβόμενοι και αυτοί την παράκληση του ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ.

Σε περίπτωση που υπάρχουν προσωπικές-πολιτικές διαφορές κατα την άποψη μας έχουν ευθύνες τα δημόσια πρόσωπα,ο δημόσιος λόγος τους και η δημόσια συμπεριφορά-στάση ζωής του καθενός.Το blog είναι ελεύθερο μέσον και λέγονται τα πάντα, άλλωστε αυτή είναι και η φιλοσοφία του.Την ευθύνη των γραφομένων επαναλαμβάνουμε έχει αυτός που υπογράφει, στην αντιθετη περίπτωση όταν είναι ανυπόγραφο θα καλύπτονται τα ονόματα ή ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ.

ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΙ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ......


TA ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ