eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

''Ο Δήμαρχος Κρανιδίου Δημήτρης Σφυρής κοντά με τους μαθητές στον αγιασμό των Σχολείων για τη νέα Σχολική χρονιά''

''Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κος Εφραίμ'' 



Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά και στα σχολεία της Ερμιονίδας.







Ο Δήμαρχος Κρανιδίου κος Δημ. Σφυρής βρέθηκε κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς εκπροσωπώντας τον Δήμο, σε όλες τις βαθμίδες της πρωτοβάθμιας.....
...... και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αφού επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Ποτοχελίου, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κρανιδίου και το Επαγγελματικό Λύκειο.

Ο κος Σφυρής αποδέχθηκε τις ευχαριστίες τόσο των Διευθυντών όλων των σχολικών μονάδων αλλά και από πλήθος γονέων για το έργο που έχει διατελέσει η Δημοτική Αρχή σε κτηριακές υποδομές και για τις έκτακτες επιχορηγήσεις .

Ο Δήμαρχος Κρανιδίου στο χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε πως η συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων είναι σημαντική για την εξέλιξη και την πρόοδο των παιδιών, ενώ απευθυνόμενος στους μαθητές είπε πως η απόκτηση γνώσεων είναι απαραίτητη και θα λειτουργεί ως όπλο, για την ένταξη τους στην κοινωνία και στην αγορά εργασίας.

Ο κος Σφυρής υποσχέθηκε στους μαθητές πως η Δημοτική Αρχή θα είναι δίπλα τους στην ενδυνάμωση των γνώσεων και σε κάθε προσπάθεια που κάνουν ειδικά σε αυτήν την εποχή που έχουν καταρρεύσει οι αξίες και τα πρότυπα, ενώ η κοινωνική δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη δημιουργώντας ένα αβέβαιο μάλλον.

Κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους, καλή δύναμη, καλή σχολική χρονιά και ήρεμη σκέψη για να πετύχουν τους στόχους τους .

Οι εικόνες είναι από το Γενικό Λυκειο Κρανιδίου όπου τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας κος Εφραίμ.