eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

''Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ κ. ΘΕΟΔΟΤΗ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ – ΛΑΜΠΑΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΥΣ <ΛΑΣΠΟ-ΓΡΑΦΟΥΣ>''

''Επεξηγήσεις και ενημέρωση''

Με αφορμή δημοσιεύματα από άσχετους ανίδεους και κακόβουλους αρθρογράφους που έχουν σχέση με την ανακοίνωση για πρόσληψη προσωπικού στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, θέλω να αναφέρω τα εξής:

Πράγματι η κ. Σκούρτη Παρασκευή έκανε προσφυγή κατά της 7/2010 Απόφασης του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, με θέμα «Προγραμματισμός προσλήψεων για το έτος 2010», όπως άλλωστε κάνει με κάθε απόφαση που κατά την κρίση της δεν είναι νόμιμη.

Σας παραθέτω την.......
...... υπ’ αριθμ. 4060/9-2-2010 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη συγκεκριμένη προσφυγή.





Αποτέλεσμα της 7/2010 Απόφασης του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού είναι η υπ’ αριθμ. 1/10 Σ.Ο.Χ. Ανακοίνωση, με αριθμ. πρωτ. 127/11-08-2010 της οποίας το εγκριτικό του ΑΣΕΠ με αριθμ. πρωτ. 26528/7-9- 2010 έχει ως εξής:



















Πιστεύω ότι σας βοήθησα να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο της παραπληροφόρησης και να αντιληφθείτε αγαπητοί αναγνώστες σε τι μονοπάτια προσπαθούν να μας οδηγήσουν οι άσχετοι και κακόβουλοι αρθρογράφοι.

Σήμερα δεν γίνετε τίποτε χωρίς έγκριση από το αρμόδιο όργανο.


Και βέβαια είναι ντροπή να υποβαθμίζουμε και να υποτιμούμε τις δεξιότητες των νέων μας οι οποίοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως εργαλείο για την μόρφωση την εκπαίδευση και την απασχόληση τους και έχουν κάθε πληροφορία που τους αφορά, πριν ακόμη φτάσει σε μας.


Η ανάρτηση στο διαδίκτυο γίνεται με την έγκριση από το ΑΣΕΠ και έχουν όλο το χρόνο να προετοιμαστούν, πριν ακόμη αποσταλούν τα σχετικά e-mail στον αρμόδιο φορέα.


Η δημοσίευση στον τοπικό τύπο λίγο τους ενδιαφέρει και πόσο μάλλον η ανάρτηση σε ιδιωτικά blogs συνοδευόμενη από σκουπίδια και λάσπη.


Όσον αφορά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού αναφέρω για πολλοστή φορά το άρθρο 10 (παρ1) του Ν. 3833/2010.

 
« ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ Άρθρο 10 Αναστολή προσλήψεων για το έτος 2010»

1. Κατά τη διάρκεια του έτους 2010 δεν χορηγούνται εγκρίσεις της Τριµελούς Επιτροπής της παρ. 1 του άρθρου 2 της ΠΥΣ 33/2006 (ΦΕΚ 280 Α), όπως ισχύει, για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων ή προσλήψεων προσωπικού µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στους φορείς του άρθρου 1 παρ. 1 του ν. 3812/2009 (ΦΕΚ 234 Α). Για το ίδιο έτος, µε την επιφύλαξη της επόµενης παραγράφου, αναστέλλονται οι προσλήψεις και διορισµοί του ανωτέρω προσωπικού των φορέων αυτών. Εξαιρούνται οι τοµείς: α) υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, προκειμένου για προσωπικό της Ιατρικής Υπηρεσίας, όπως αυτό καθορίζεται με τις διατάξεις της παραγράφου 6 του άρθρου 6 του ν. 2889/2001 (ΦΕΚ 37 Α'), της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και λοιπό θεραπευτικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων και αποθεραπευμένων πρώην τοξικομανών, [4] β) παιδείας, προκειµένου για εκπαιδευτικό προσωπικό, γ) ασφάλειας, προκειµένου για ένστολο προσωπικό, καθώς και δ) ο υποχρεωτικός διορισµός των αποφοίτων της Σχολής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης και της Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. «Ομοίως εξαιρείται το προσωπικό που προβλέπεται στις περιπτώσεις β' έως και ια' , ιγ' έως και ιη' και στην περίπτωση κ' της παραγράφου 1 του άρθρου 4 της ΠΥΣ 33/2006.»




Με την ειλικρίνεια και το σεβασμό

που σας αντιμετωπίζω οκτώ συναπτά έτη

και θα συνεχίσω ……

ΘΕΟΔΟΤΗ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ – ΛΑΜΠΑΤΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ