eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια»

Είναι γνωστή τακτική μερικών πολιτικών μας , αυτοδιοικητικών , να προσπαθούν να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας στους πολίτες ψηφοφόρους τους ακόμη και χωρίς αντίκρυσμα. Μερικές φορές στη προσπάθεια αυτή δεν μπορούν να διακρίνουν τα όρια με αποτέλεσμα αντί αισιοδοξίας να αναπαράγουν ψέματα. Σε εξαιρετικά σπάνιες ,αλλά όχι ανύπαρκτες, περιπτώσεις τα ψέματα γίνονται δεύτερη φύση και τότε ο πολιτικός γίνεται γραφικός .


Στο Δήμο Ερμιονίδας οι πολίτες είμαστε μάρτυρες μιας τέτοιας εξαιρετικής σπανιότητας κατάστασης όπου το ψέμα προηγείται ακόμη και της σκέψης.



Η παράταξη της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιδόσεων στη ψευδολογία.


Όλοι οι καλοί ψεύτες προσπαθούν να βρίσκουν πάντα και πιστευτές δικαιολογίες. Στη δική μας περίπτωση επιστρατεύονται οι «ειδικοί επικοινωνιολόγοι» να κάνουν το άσπρο μαύρο. Ακούσαμε διάφορα φαιδρά για ευθύνες άλλων αλλά ποτέ για δικές τους ευθύνες. Ακούσαμε για επιστολές σε υπουργεία με πλαστούς αριθμούς πρωτοκόλλου ,ακούσαμε για κοράκια ,ακούσαμε για την «άμεση» αντίδραση του κ. Σφυρή μετά τη δίκη (φοβερά αντανακλαστικά),άσχετο αν έπρεπε ο δήμος να ήταν παρών στο δικαστήριο μαζί με τον κ.Καμιζή και τους εκπρόσωπους του κράτους. Τώρα προσπαθεί να μας πεί τι ; Ότι είπε στο υπουργείο να κάνουν αυτό που έχουν δεσμευθεί ότι θα ΄κάνουν με έγγραφο-απάντηση του υφυπουργού κ.Μανιάτη στον κ.Καμιζή στις 25 Αυγούστου 2010 ;Η αλήθεια είναι ότι ήταν απών από όλο αυτόν τον αγώνα.Αυτό που γνωρίζει καλά είναι αυτό που λέει ο λαός «Με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια»


Οι άνθρωποι της συνεργασίας και προσωπικά ο κ. Σφυρής ας σοβαρευτούν έστω και τώρα την ύστατη στιγμή.


Αν δεν σέβονται τον εαυτό τους τουλάχιστον ας σεβαστούν την κρίση των πολιτών. Με τέτοια ψέματα το μόνο που καταφέρνουν είναι να φουντώνουν τις κάκιστες φήμες που υπάρχουν περί συμφερόντων που κρύβονται πίσω από τις δικές τους παραλείψεις και ανακολουθίες.


Ας σεβαστούν τουλάχιστον την ……..υστεροφημία τους.


ΥΓ: Γιατί αυτό το έγγραφο που έστειλαν στο υπουργείο δεν έχει «πρωτόκολλο δημάρχου»; Μήπως γιατί είναι αυθεντικό και όχι μαιμού όπως το άλλο; Ας μας απαντήσουν επιτέλους ειλικρινά

ΛΑΜΠΗΣ ΒΑΘΗΣ