eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ:''Δημήτρη Σφυρή τον συκοφάντη και τον ψεύτη ψάξε να τον βρεις στον χώρο σου''

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ:
« Πάντως σου προτείνω, αφού γνωρίζεις και χειρίζεσαι πάρα πολύ καλά το μαγνητόφωνο, (να γράφεις και να απομαγνητοφωνείς), να πάρεις ένα μαγνητοφωνάκι και βγες στους Δημότες να τους ρωτήσεις: 

- Πόσο καλά αισθάνονται με τα χαράτσια της ΔΕΥΑΕΡ;; 
- Τι γνώμη έχουν για την αμαρτωλή ΔΕΥΑΕΡ και τα χρέη της;; 
- Υπάρχουν παραμάγαζα;;
- Είναι ικανοποιημένοι από την κοινωνική πολιτική και την συμπεριφορά σας; »


Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, χωρίς ΝΤΡΟΠΗ, μετά από ενάμιση μήνα!!! ανακάλυψε ότι ήταν λάθος η απόφαση που αφορούσε την σύνθεση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ.
Μάλιστα, μετά από δύο μήνες απομαγνητοφώνησε από το μαγνητόφωνο του Δήμου!!!! την Ορθή Επανάληψη της απόφασης 76/2017 και είχε και το θράσος να τα δημοσιεύσει, αυτά τα πρακτικά του μαγνητόφωνου που γράφονται και σβήνονται ανάλογα με ποιο κουμπί θα πατήσεις!!!!

Αναρωτιέμαι, ο κύριος Δήμαρχος λέτε ότι δεν ήξερε την λάθος απόφαση;;;
Γιατί δεν μας λέει ποιος έκανε το λάθος να «ανακατώσει» τρία μέλη της ΔΕΥΑΕΡ που μπαίνουν και βγαίνουν τακτικά και αναπληρωματικά, ανάλογα με τα γούστα Δημάρχου και του Προέδρου της ΔΕΥΑΕΡ εδώ και ενάμιση μήνα;;
Γιατί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ κ. Πάλλης, δεν αντιλήφθηκε το «ηθελημένο λάθος» της παραποίησης των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου και συνεδρίαζε με την λάθος κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου απόφαση;;;
Μα καλά, ο Δήμαρχος ενάμιση μήνα που το είχε το μυαλό του;;;
Δεν παρακολουθούσε τις συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΕΡ για να αντιληφθεί ότι αυτές γίνονταν με «λάθος» διοικητικό συμβούλιο;;;
Μήπως τον βόλευε έτσι αυτή η απόφαση, που ανάφερε αναπληρωματικό τον κ. Ηλία Κατσάβελα του κ. Γιώργου Τσεγκή;;;
Μήπως πιέστηκε σκληρά από αναπληρωματικό μέλος και ανακάλυψε την Ορθή Επανάληψη μετά από ενάμιση μήνα;;;
Εγώ θα του προσκομίσω την απόφαση 89/2017 του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, σε χαρτί με Α.Δ.Α. που δεν σβήνει και ανάβει, δίχως μαγνητόφωνο και απομαγνητοφωνήσεις και υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο της αμαρτωλής ΔΕΥΑΕΡ κ. Πάλλη Γιάννη, επιλογή του Δημάρχου Σφυρή για δεύτερη συνεχόμενη θητεία!!!

Και θα του υπογραμμίσω με κόκκινο, για να το καταλάβει καλά, ότι ο κ. Κατσάβελλας Ηλίας είναι αναπληρωματικό μέλος του κ. Τσεγκή Γιώργου και η κ. Σοφικίτη Αγγελική είναι τακτικό μέλος με αναπληρωματικό τον κ. Σταϊκο Σταμάτη:

Θα του υπενθυμίσω ξανά, δίχως μαγνητόφωνο και απομαγνητοφωνήσεις, την σύνθεση των τακτικών μελών του νέου Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, όπως ο Πρόεδρός της κ. Πάλλης την ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΕΡ και υπάρχει μέχρι σήμερα:



Δημήτρη Σφυρή, όπως βλέπεις, τακτικό μέλος ο κ. Ηλίας Κατσάβελας δεν φαίνεται πουθενά!!!
Αντιθέτως η κ. Σοφικίτη Αγγελική είναι τακτικό μέλος!!!
Και τώρα, θα σου αναρτήσω την Ορθή Επανάληψη της απόφασης 76/2017, που την θυμήθηκες μετά από ενάμιση μήνα, θέλω να πιστεύω όχι πιεζόμενος!!!, όπου εκεί έχεις τακτικό μέλος τον κ. Κατσάβελα Ηλία με αναπληρωματικό τον δημότη κ. Σταΐκο Κοσμά, που μόνο εσύ και τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά σου τον γνωρίζουν!!!!
Γιατί Δημήτρη Σφυρή, δημότης με τέτοιο όνομα δεν υπάρχει στην Ερμιονίδα!!! Μόνο εσύ τον γνωρίζεις και τον γράφεις στην Ορθή Επανάληψη της απόφασης 76/2017!!!

Οπότε τώρα, μετά από όλα αυτά τα «ηθελημένα λάθη», πρέπει να διαλέξεις ποια από τις δύο αποφάσεις θέλεις!!!
Την πρώτη, που ανάρτησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ και με αυτήν συνεδριάζει μέχρι σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ ή την Ορθή Επανάληψη των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών;;;
Εάν συναινέσεις με τον κ. Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ και δεχτείς την λάθος κατά εσέ απόφαση, τότε είναι νόμιμες οι μέχρι σήμερα αποφάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ!!!
Εάν επιλέξεις κ. Σφυρή, την Ορθή Επανάληψη των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών όπως υπαινίσσεσαι, τότε είναι άκυρες όλες οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ που πάρθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες!!!
Επιτέλους διάλεξε και πάρε τι θέλεις από τα δύο!!! 
Ενημέρωσε τους Δημότες ποια από τις δύο αποφάσεις θέλεις να τηρήσεις, την επιθυμία του Πρόεδρου της ΔΕΥΑΕΡ κ. Πάλλη ή την δική σου επιθυμία;;;
Άρα τον συκοφάντη και τον ψεύτη ψάξε να τον βρεις στον χώρο σου!!!!
Πάντως σου προτείνω, αφού γνωρίζεις και χειρίζεσαι πάρα πολύ καλά το μαγνητόφωνο, (να γράφεις και να απομαγνητοφωνείς), να πάρεις ένα μαγνητοφωνάκι και βγες στους Δημότες  να τους ρωτήσεις:
  • Πόσο καλά αισθάνονται με τα χαράτσια της ΔΕΥΑΕΡ;;
  • Τι γνώμη έχουν για την αμαρτωλή ΔΕΥΑΕΡ και τα χρέη της;;
  • Υπάρχουν παραμάγαζα;;
  • Είναι ικανοποιημένοι από την κοινωνική πολιτική και την συμπεριφορά σας;
Τέλος εγώ Δημήτρη Σφυρή, θα είμαι παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο και περιμένω να ικανοποιήσεις το αίτημά μας, που έχω υποβάλλει εδώ και δύο μήνες:
Φέρε τα πεπραγμένα της αμαρτωλής και καταχρεωμένης ΔΕΥΑΕΡ στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τους ισολογισμούς, τα οικονομικά στοιχεία, τις απευθείας αναθέσεις και σε ποιούς εργολάβους γίνονται!!!

Υ.Γ. Πληροφορώ τους συνδημότες μας ότι έχω προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου κατά της νομιμότητας της απόφασης 76/2017 Ορθή Επανάληψη του Δημοτικού Συμβουλίου και κατά των αποφάσεων της ΔΕΥΑΕΡ που πάρθηκαν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ακολουθώντας έτσι την συνείδησή μου υπερασπιζόμενος την νόμιμη διαδικασία.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας




σ.σ Εικονοσκόπιο:Όλες οι επιστολές που δημοσιεύονται εκφράζουν απόψεις του εκάστοτε υπογράφοντα.