eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Τάσος Λάμπρου:''Ανοικτή επιστολή στον Τοπικό Σύμβουλο Κοιλάδας κ. Φλωρή Γεώργιο με αφορμή την ανεξαρτητοποίησή του και υπενθύμιση των θέσεων της παράταξής μας.''


''Εάν δεν θελήσει ο Δήμαρχος να φέρει σαν θέμα την απόφαση που πήρατε στην Κοινότητα της Κοιλάδας, αγαπητέ Γιώργο, σου υπόσχομαι ότι θα αναλάβουμε εμείς σαν αντιπολίτευση να την φέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ορίζει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων.''



Αγαπητέ Γιώργο, θέλω να σε ευχαριστήσω για την συνεργασία μας και να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα σου για το καλό της Κοιλάδας, από την θέση του ανεξάρτητου Τοπικού Συμβούλου.
Για το θέμα της Τιμολογιακής Πολιτικής για την αποχέτευση της Κοιλάδας, ουδέποτε υπήρξε παραπληροφόρηση από την παράταξή μας.

Την παραπληροφόρηση ψάξε αλλού να την βρεις, γιατί είναι η συνήθης πρακτική της Δημοτικής Αρχής και του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, που παραπλανούν τους Δημότες και τους Δημοτικούς Συμβούλους και δημιουργούν οικονομικά αδιέξοδα στην τοπική κοινωνία.

Τον Ιανουάριο του 2017 εμείς ως παράταξη ψηφίσαμε την εκτέλεση του έργου της αποχέτευσης της Κοιλάδας με τρεις προϋποθέσεις:

·       Ενημέρωση και συναίνεση των κατοίκων της Τ.Κ. Κοιλάδας για την εκτέλεση του έργου.
·       Μη τήρηση αυστηρού χρονοδιαγράμματος για την σύνδεση των κατοικιών με το αποχετευτικό δίκτυο, δίνοντας ένα εύλογο χρονικό διάστημα χάρης.
·       Την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών για την αποδέσμευση του συγκεκριμένου έργου από το ενιαίο έργο «Αποχέτευση Κρανιδίου – Κοιλάδας – Πορτοχελίου.  
Σήμερα διαπιστώνουμε ότι καμία από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν τηρήθηκε.

Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για την ομόφωνη απόφαση που πήρατε, εσύ και οι κκ. Φλωρής Παναγιώτης και Ηλιού Παναγιώτης, στο Τοπικό Συμβούλιο Κοιλάδας σχετικά με το θέμα και να σε διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ με όλα μου τα μέσα ώστε αυτή σας η απόφαση να ψηφιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας.

Και εάν δεν θελήσει ο Δήμαρχος να την φέρει σαν θέμα, αγαπητέ Γιώργο, σου υπόσχομαι ότι θα αναλάβουμε εμείς σαν αντιπολίτευση να την φέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ορίζει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων.

Δεν θα επιτρέψω να επικρατήσει η λογική των παραμάγαζων.

Δεν θα επιτρέψω να επικρατήσει η αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής που αρνείται τον διάλογο και δεν δέχεται τις διαφορετικές και τεκμηριωμένες απόψεις των εκπροσώπων του Τοπικού Συμβουλίου και των Φορέων της Κοιλάδας.

Δεν θα επιτρέψω στους κ.κ. Σφυρή και Πάλλη να χαρατσώσουν την Κοιλάδα και να αρπάξουν τα χρήματα από τις τσέπες των κατοίκων της, όπως έκαναν με την Ερμιόνη, την Θερμησία και το Ηλιόκαστρο, όπου επέβαλλαν το παράνομο χαράτσι του 80% και τώρα αρνούνται πεισματικά να το πάρουν πίσω.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούν σε ποια εποχή ζούμε και την δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχουν βρεθεί οι Δημότες της Ερμιονίδας.

Δεν είναι δυνατόν σήμερα να προσθέτουμε νέα χαράτσια και νέα δυσβάστακτα οικονομικά βάρη στους ήδη οικονομικά εξαθλιωμένους Δημότες.

Με Φιλικούς και
 Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας
Επικεφαλής Παράταξης
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»