eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΔΑΠ




Αγαπητοί γονείς,

Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Παιδείας  για ακόμα μια χρονιά συμμετέχει στο πλαίσιο της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" για την σχολική χρονιά 2017-2018 συνεχίζοντας την επιτυχή λειτουργία των  Κ.Δ.ΑΠ. αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων για παιδιά από 5-12 ετών που ξεκινήσαμε την περσινή χρονιά. Η Δράση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης είχε μεγάλη ανταπόκριση και αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από όλες τις Μητέρες και τα παιδιά των σχολείων μας, που ήθελαν να απασχοληθούν δημιουργικά τις απογευματινές τους ώρες. Δημιουργήσουμε Πρότυπους χώρους Απασχόλησης με έμπειρο και καταξιωμένο Εκπαιδευτικό Προσωπικό. 

Έτσι και φέτος θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ σε Αθλητικές και Πολιτιστικές Δράσεις που θα γίνονται στα σχολεία μας όλα τα παιδιά του Δήμου μας με Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών σας. Εκτός από το 1ο ΚΔΑΠ Ερμιόνης-Δημοτικό Σχολείο Ερμιόνης και το 2ο ΚΔΑΠ Κρανιδίου-Α’ Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, φέτος αδειοδοτούμε και τρίτη δομή ΚΔΑΠ στο Δημοτικό Σχολείο Πορτοχελίου. Επιπροσθέτως, για πρώτη φορά φέτος, για τα παιδιά που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε την ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, προκειμένου να συμμετάσχουν και αυτά  απρόσκοπτα στο Πρόγραμμα.   
Σας καλούμε λοιπόν, να συμπληρώσετε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Συμμετοχής, έως και τις 12 Μαΐου και να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ανάλογα με την εργασιακή σας κατάσταση) εις διπλούν, έως τις 25 Μαΐου και να γίνεται αρωγοί της προσπάθειας μας για άλλη μία φορά.
Η Πρόεδρος  Μήτσου Κυριακή