eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η κίνηση μας συνεπής στο λόγο της,έρχεται καθημερινά σ΄επαφή τόσο με τους πολίτες του Δημου  Ερμιονιδας, οσο και με τις Αρχές και τους φορείς της.           


      Α.Κλιμάκιο της κίνησης με τον επικεφαλής Κώστα Λυμπερόπουλο και μέλη της γραμματείας περιόδευσαν χθες Τετάρτη 8-1-14 στο ΡΑΔΟ και στα ΔΙΔΥΜΑ


      Ηρθαν  σ’ επαφη ,συνομιλησαν με κατοίκους ,άκουσαν τα προβλήματα τους και τις απόψεις τους για τα θέματα που τους απασχολούν.


      Β.Αλλο κλιμάκιο της κίνησης με τον επικεφαλής και μέλη της γραμματείας είχε συνάντηση νωρίτερα χθες Τετάρτη 8-1-14, στην έδρα του Δημου, με τον Δήμαρχο Ερμιονιδας κ. Δ.Καμιζή και τους Αντιδημάρχους.
Η συνάντηση ειχε ζητηθεί από την πλευρά της κίνησης και κατά την διάρκεια της εγινε ενημέρωση από την Δημοτική Αρχη (την οποία ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση) για τα θέματα του Δήμου μας που είναι σε εξέλιξη την περιόδο αυτή.
    
       Γ. Κλιμάκιο της κίνησης  με τον επικεφαλής Κώστα Λυμπερόπουλο και μέλη της γραμματείας βρέθηκαν  στο χώρο της λαικής αγοράς στην Ερμιόνη και διένειμαν ενημερωτικό υλικό στους επισκέπτες της και συνομίλησαν μαζί τους .
   
Η Ριζοσπαστικη Κινηση Ερμιονιδας Συμμετοχη θα συνεχίσει αδιάλειπτα το επόμενο διάστημα την επαφή με τους πολίτες της Ερμιονιδας σε όλα τα χωρια.
 
    Όπως θα συνεχίσει επίσης τις συναντήσεις  με Αρχές,Υπηρεσίες ,φορείς και φυσικά με τους πολίτες της Ερμιονίδας.

         
                              

Απο την Εκτελεστική Γραμματεία της Κίνησης