eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ Τ΄ '' ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ '' ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Κ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ
''Αυτές τις επιτυχίες Προέδρων και Δημάρχου Ερμιόνης... Δημήτρη Καμιζή εσύ μέσα σε 11 μήνες σε χρόνο ρεκόρ τις Διέλυσες αμαχητί... Καμιζή!
Βγάλε επιτέλους τη μελέτη και τη στρατηγική που έχεις όπως έλεγες στο συρτάρι σου και μάζεψε εν τέλει τα σκουπίδια.''


Αγαπητοί Συνδημότες,
Διάβασα στο ψαρομπλόγκ το μέσο επικοινωνίας που έχει επιλέξει ο Δήμαρχος να δίνει τις συνεντεύξεις του, τις δηλώσεις του και να εκδηλώνει μέσα απ’ αυτό τις προθέσεις του (βλ. πινακάκι). 

"Ερμιονίδα: μας αρέσει - δεν μας αρέσει"

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

«Μην ασχολείσαι με τον Λεμπέση και τους πέριξ αυτού. Είναι πλέον μαύρο παρελθόν…!» .
Δημήτρης Καμιζής «δεν θα προσφύγω για τον Λεμπέση στον κ. Εισαγγελέα…»

Καθημερινώς πληθαίνουν οι συμβουλευτικές φωνές από συμπολίτες και αναγνώστες του blog,  που μου λένε μέσω e-mail ή τηλεφωνικός αλλά και δια ζώσης, να σταματήσω στο εξής  να ασχολούμαι με τον κ. Λεμπέση και την παρέα του,  διότι αυτοί  με τα έργα και τις πράξεις τους ως πρώην αιρετοί, έχουν τελειώσει πλέον,  από αυτό που λέγεται κοινό συμφέρον και δημοτικά ζητήματα.

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Οι ευχές για περαστικά… και οι νέες δηλώσεις του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτριου Καμιζή…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από έγκυρες πηγές, πολύ συμπολίτες μας και συνεργάτες του δημάρχου επικοινώνησαν μαζί του, για να του ευχηθούν την καθιερωμένη λαϊκή ευχή «Γερός και σιδερένιος»…
Ο κ. δήμαρχος ήταν ευδιάθετος, με ανεβασμένο το αγωνιστικό του αίσθημα και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε σε στενούς του συνεργάτες, λέγοντας μεταξύ άλλων… ότι, «είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω (φυσικά μαζί με εσάς) σε βαθιές παρεμβάσεις στο δήμο μας. Αυτή η νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στην τοπική μας κοινωνία και έχει δημιουργηθεί από τους γνωστούς – άγνωστους μας έχει οδηγήσει σαν λαό σε τέλμα!!!

Θα του απαντήσω με ονοματεπώνυμο και υπογραφή.
Αν έχει τα κότσια ή όχι ο κ. Καμιζής να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην κυρία Εισαγγελέα στο πρόσωπο μου θα το δείξει.
Του το έχω πει, το έχω γράψει και το ξαναγράφω......
Εγώ απολογούμαι στον ΛΑΟ που δεν με τιμώρησε ΠΟΤΕ, πάντα με την ψήφο του μου ενέκρινε τα πεπραγμένα και τα μεγάλα έργα που έγιναν στον Δήμο σε όλες(4) τις εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν στον Δήμο.
Και στην Δικαιοσύνη.
Σε κανέναν άλλο δεν απολογούμαι Δημήτρη Καμιζή.
Αυτούς που επικαλείσαι ότι δημιούργησαν την νοσηρή κατάσταση. Αυτούς εγώ τους πέταξα έξω από τον Δήμο κ. Καμιζή, τους παρέδωσα στην τοπική μας κοινωνία.
Αυτοί οι λίγοι που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού ,αυτοί  που κατήγγειλαν στην κυρία Εισαγγελέα ότι ο βιολογικός της Ερμιόνης δεν είχε άδεια λειτουργίας. Τώρα αυτοί θα καταγγείλουν Δημήτρη Καμιζή τον βιολογικό Κρανιδίου και Ερμιόνης αν δεν έχουν άδεια λειτουργίας;;;
Αυτοί οι ίδιοι οι όμοιοι κατήγγειλαν τις χωματερές της Ερμιόνης. Τώρα θα καταγγείλουν Δημήτρη Καμιζή τα σκουπίδια που πετάτε έξω από τη περίφραξη του δεματοποιητή και τα τρώνε τα γίδια;;;Μήπως τα γίδια που τραβάνε τις σακκούλες με τα σκουπίδια κάνουν κι αυτά προβοκάτσια στην Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη;;;
Αυτοί οι ευαίσθητοι οικολόγοι που συχνά πυκνά γράφουν στα blogs για το περιβάλλον τι θα κάνουν τώρα;;
Θα επαναστατήσουν για το περιβάλλον τώρα όπως τότε;;;
Αυτούς λοιπόν τους καταγγέλοντες Ανθρωπάκους όπως εσύ τους αναφέρεις στο δημοσίευμα σου, τους πήρες κοντά σου και διαβουλεύεσαι μαζί τους.
Ο πιο δύσπιστος συνδημότης μας διαβάζοντας τα ανακατώματα που έγιναν τώρα τελευταία από την δημοσίευση στο ψαρομπλόγκ της επιθυμίας σου Ανώνυμες επιστολές , Επιστολές συμπαράστασης από αυτούς τους  καταγγέλοντες ανθρωπάκους όπως εσύ κατονομάζεις – Αποκαλύψεις ονομάτων Δημοτικών Συμβούλων από τον ψαρομπλόγκερ γραφείου τύπου του Δημάρχου – Ανταπάντηση του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας προς τον ψαρομπλόγκερ.
Μετά απο όλ΄αυτά τα περίεργα σκηνικά...  αυτός ο απλός δημότης δεν πήρε χαμπάρι κ. Δημήτρη Καμιζή ότι  αυτά έχουν ένα και μοναδικό σκοπό ;;;Να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την ανικανότητα και ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής;;;
Δημήτρη Καμιζή Πρόεδροι της κοινότητας Ερμιόνης και Δήμαρχος προσπάθησαν και πάλεψαν για την ανάπτυξη της Ερμιόνης (βλ. πινακάκι).

Εικονοσκόπιο news

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΠΑΛΙΟΥΣ'' ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ''

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
Αυτός είναι ο τρόπος ανάπτυξης του Δήμου Ερμιόνης που συγκινημένος με κροκοδείλια δάκρυα υποσχόταν στο λιμάνι της Ερμιόνης;;;
Αφού ο κ. Καμιζής ψάχνει να βρει τοπογραφικά για να δηλώσει την περιουσία και ζητάει από τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων να του τα παραδώσουν, ας τα ζητήσει από τον κ.Γκολεμά.
Υ.Γ:1)Η Εθνική τράπεζα αναβαθμίστηκε επι προεδρίας Απ. Σπετσιώτη.
2)Το οικόπεδο του Ο.Τ.Ε παραχωρήθηκε επι προεδρίας κ. Γιώργου Καρακατσάνη.
3)Η Αγροτική Τράπεζα Ερμιόνης αναβαθμίστηκε επι Δημαρχίας Ανάργυρου Λεμπέση.
και
4)Όλα τα παραπάνω υποβαθμίστηκαν και έκλεισαν μεσα σε 10 μήνες επι Δημαρχίας Δημήτρη Καμίζή !

Μια απο τις επιτυχίες τους είναι η αναβάθμιση των τραπεζών και η λειτουργία του ΟΤΕ στην Ερμιόνη .
Αυτές τις επιτυχίες τους  Δημήτρη Καμιζή εσύ μέσα σε 11 μήνες σε χρόνο ρεκόρ τις Διέλυσες αμαχητί Καμιζή!

Αναδημοσιεύω άρθρο από την τότε εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.


Ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί σύμβουλοι εάν είναι ικανοί και ξέρουν να παλέψουν, πολλά μπορούν να πετύχουν!
Πάψε λοιπόν να ασχολείσαι με  προβοκάτσιες , με ανώνυμες επιστολές , με Γκεμπελισμούς , με τους γνωστούς - αγνωστους Ανθρωπάκους , με υπονομεύσεις , με Μύγες και  Μυγιάσματα και βγάλε επιτέλους τη μελέτη και τη στρατηγική που έχεις στο συρτάρι σου όπως έλεγες και έγραφες προεκλογικά ,καθάρισε τον Δήμο ,μάζεψε εν τέλει τα σκουπίδια. Συσπείρωσε εν τέλει τον συνδυασμό σου και καθάρισε επιτέλους αυτή την πρωτοφανή χωματερή στην είσοδο του Δήμου που εσυ δημιούργησες μέσα σε 11 μήνες.

Στο επανιδείν...

                      Ανάργυρος Κ. Λεμπέσης
                 Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης