eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

''ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: 0-1 ''

Μία επαγγελματική νίκη θα λέγαμε πήρε σήμερα η Ένωση Ερμιονίδας στα Άσπρα Σπίτια από την άλλη Ένωση της κατηγορίας. Η Ένωση Άσπρα Σπίτια πρέπει να τα έχει με την τύχη της αφού είδε τους ποδοσφαιριστές της να σημαδεύουν..................
4 !!!!!!! φορές τα δοκάρια του Γκιόκα πού σήμερα ήταν ο κορυφαίος της συνάντησης. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της συνάντησης ήταν ο Θανάσης Στάικος στο 36 λεπτό . Τρία λεπτά αργότερα ο Τζώρτζης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όταν βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Γκουλή αλλά ο τελευταίος πρόλαβε και απόκρουσε.
Η διαιτησία του Ψυχούλα από την Εύβοια ήταν άριστη αφού και οι δύο ομάδες δεν έχουν παράπονα.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ Γκουλής, Κουτσούμπας, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, Τσίγκας (70’ Πολυτάρχου), Γιαχρίτσης (50’ Κοντογούνης), Πλακίδας Μ., Δημόπουλος, Πλακίδας Χρ. (75’ Νικολάου)

ΕΝΩΣΗ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  : : Γκιόκας Τζιέρης , Σωπιάδης, Δημητρουλόπουλος   Τσολακούδης, Στάμος, Στάικος,( 60  Cristo)  Cojocaru, Μενίκου, ( 80  Κάντιας )  Δερμιτζάκης, Τζώρτζης ,( 90 Κούσης) 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κρανίδι  13/11/2011

1)Το Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας συγχαίρει τον διαιτητή κ. Δημήτρη Ψυχούλα του Συνδέσμου Ευβοίας καθώς και τους επόπτες κ.κ. Δ. Πριόνα ( Συνδέσμου Ευβοίας) και Β. Γκουσάρη ( Συνδέσμου Φωκίδας) για την άριστη διαιτησία τους στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Ένωση Άσπρα Σπίτια-Αντίκυρα.


2)Το Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση της Ένωσης Άσπρα Σπίτια αλλά και τους φιλάθλους της για την άψογη φιλοξενία πού προσέφεραν στην αποστολή της Ένωσης Ερμιονίδας αλλά και στους  φίλους της ομάδας μας.

Η διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας επιφυλάσσετε να ανταποδώσει την φιλοξενία στο μεταξύ μας παιγνίδι πού θα γίνει στο Κρανίδι στα πλαίσια  του Β γύρου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ