eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

΄΄ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Το σημερινό τραγούδι το αφιερώνει ο Αργύρης ο Νταλικιέρης με το βαρύ χέρι, στον κεντρικό τηλεπαρουσιαστή , στον Κονφερασιέ, στον παγκόσμιο ψαρο-λαδο-bloggeρίστα, στο ροδοκουβαλοφόρο ιδιαίτερο γραφείο τύπου του Δημάρχου!

Αυτό το φθονερό λυγούρι της επικοινωνίας νεοβαπτισμένος ημέρα εθνικής επετείου ως........ 
........ ΤΣΑΚΙΡΗΣ-ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ, ειδικός να φωτογραφίζει και να μυρίζει με τη δαιμονισμένη μηχανή του και με το ειδικό του ρουθούνι υπονόμους που τρέχουν, λεκάνες βουλωμένες από ακαθαρσίες, βοθρολύμματα απλωμένα σε στεριά και θάλασσα , φλεγόμενες χωματερές, κάδους γεμάτους σκουπίδια,μούργες λιτριβιών, μαλάκια(καλαμάρια) μες στους κάδους κ.α...

Αυτό το φαινόμενο της Σφαλιάρας στην επαρχία Ερμιονίδας, αυτό το απόβρασμα της κοινωνίας, αυτόν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο του Δήμου Ερμιονίδας που πρόσφατα ξέφυγε απο χέρια στο λιμάνι της Ερμιόνης, αυτόν!!! το τέρας της Δημοσιογραφίας , της επικοινωνίας και της προβολής, επέλεξε ο κύριος Δήμαρχος για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ της τηλεόρασης του ΣΚΑ'Ι'!!!

Εκεί που περιμέναμε όλοι με αγωνία να δούμε την εκδήλωση στις οθόνες μας, μας εμφανίστηκε αυτός ο ψαρο-blogger στο Μικρόφωνο ως ΑΛΚΗΣ ΣΤΕΑΣ να προβάλλει τη γιορτή του λαδιού πηγαίνοντας μας στη Ρωσία και ξεφωνίζοντας τις σχέσεις του με το Βλαδιβοστόκ.. 

Την Αγία Πετρούπολη αυτός ο κονφερασιέ δεν την κατονόμασε στο μικρόφωνο. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΝΙΓΚΡΑΝΤ!!! Βρωμάει μπαρούτι εκεί στο Λένιγκραντ της Ρωσίας και οι καπνίλες φτάνουν μέχρι εδώ!! Ξέρει αυτός γιατί δεν το μελετάει.


Πάντως ο κύριος Δήμαρχος την έβγαλε φθηνά..Μπορεί να μην προβλήθηκε όπως έλεγε, από μεγάλο ή τοπικό κανάλι που ήταν και ο στόχος τους, μίλησε τηλεφωνικά την παραμονή, αλλά ανέθεσε με μεγάλη επιτυχία την προβολή σ΄αυτόν τον λιγουράκο ψαρο-blogger (ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ) με αντάλλαγμα μια τσάντα ρόδια και ένα μπετονάκι λαδάκι για να βγάλει την χρονιά του αυτός ο αγράμματος ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ που σπούδαξε δημοσιογραφία, φιλοσοφία και φωτογραφία στο πανιόλο του καϊκιού νετάροντας παραγάδι.

Την πρακτική του εξάσκηση την έκανε στο Μπίστι, στα σκαλοπάτια της κοινότητας και στους διαδρόμους του Δημαρχείου Ερμιόνης. Να φανταστείτε κατά την πρακτική του εξάσκηση ως αυτοαποκαλούμενος ψαρο-δημοσιογράφος, έφαγε τέτοιες σφαλιάρες, χαστούκια και μπουνίδια που δεν τις έχει φάει ούτε απεσταλμένος δημοσιογράφος - ανταποκριτής στο πόλεμο του Βιετνάμ και του Αφγανιστάν. 

Βρε λιγουράκο ψαρο-blogger, γραφείο τύπου Δημάρχου γιατί δεν δημοσιεύεις κανένα τιμολόγιο από τη αγαπημένη σας διαύγεια, για τα χαρτζιλικώματα που είσπραξαν οι Καναλάρχες, οι Εικονολήπτες από τη μεγάλη προβολή και διαφήμιση που πρόσφεραν στον τέως Δήμο Ερμιόνης;;;;;;

Υ.Γ: Μπορεί να γλίτωσες απ΄το βαρύ χέρι του Νταλικιέρη στο λιμάνι, έτσι όπως το πας τώρα που ασχολήθηκες με τις μούργες των λιτριβιών παραμονή της γιορτής του λαδιού δεν θα γλιτώσεις από τα λαδωμένα χέρια των λιτριβιαρέων. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ...

Καλή σας ακρόαση κ. Δήμαρχε να τον χαίρεσαι!!!

ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!!