eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!!!

 ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΙ ΕΠΩΝΥΜΟ:


Κάρτα μαϊμού και (αυτοαποκαλούμενος) δημοσιογράφος Μαϊμού!
Μέσα στα Δημοτικά συμβούλια Ερμιονίδας με αυτή την ιδιότητα !

Με έκπληξη είδαμε να αναρτάται σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ιστολόγιο (του οποίου ο διαχειριστής του έχει ΟΝΟΜΑ κι ΕΠΩΝΥΜΟ), μια «δημοσιογραφική» κάρτα από κάποια «ένωση επαγγελματιών δημοσιογράφων Αργολίδας». Η κάρτα αυτή φέρεται να ανήκει σε κάποιον (αυτοαποκαλούμενο) δημοσιογράφο και απόφοιτο ΣΤ δημοτικού.
Η καλύτερη απάντηση σε αυτά τα μυθεύματα είναι το ρεπορτάζ και το eikonoskopio news έκανε ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια:
Ήρθαμε σε επικοινωνία με την ΕΣΗΕΠΗΝ (Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων)εκπρόσωπος της οποίας μας διαβεβαίωσε ότι η ΕΣΗΕΠΗΝ αγνοεί την ύπαρξη μιας τέτοιας «δημοσιογραφικής» ένωσης, και άρα  δεν αναγνωρίζει την «ένωση επαγγελματιών δημοσιογράφων Αργολίδας» τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ αναγνωρισμένη ένωση συντακτών για την Πελοπόννησο. Δηλαδή η ΕΣΗΕΠΗΝ.
Εμείς πάντως δεν μπορούμε όπως και η ΕΣΗΕΠΗΝ να γνωρίζουμε τι έγινε μ΄αυτήν την κάρτα και κάτω απο ποιές συνθήκες δόθηκε η Μαιμού αυτή Κάρτα....Προφανώς δεν έχουν τηρηθεί τα νόμιμα απ΄την ένωση Φάντασμα την οποία δεν βρίσκουμε πουθενά και  έχει διαλυθεί εδώ και πολλά χρόνια- άρα αυτή και η οποιαδήποτε κάρτα δεν ισχύει σήμερα και στη περίπτωση του συγκεκριμένου η κάρτα αυτή ήταν και είναι Μαιμού!
Συνεπώς το λέμε πάλι για να το εμπεδώσουν κάποιοι (με το ονοματάκι τους το μικρό και το μεγάλο): Για να έχει το δικαίωμα κάποιος  να λέγεται δημοσιογράφος πρέπει αφενός μεν να έχει σπουδάσει το αντικείμενο σε σχολή(το κυριότερο) και αφετέρου δε για να  είναι μέλος μιας δημοσιογραφικής ένωσης θα πρέπει να πληρεί τα σαφή και συγκεκριμένα κριτήρια που έχουν τεθεί τόσο από τον νομοθέτη όσο και από τις δημοσιογραφικές ενώσεις. Άρα δεν είναι δυνατόν να (αυτοαποκαλείται) δημοσιογράφος και να έχει στην κατοχή του «μαϊμού» κάρτες (τάχα δημοσιογραφικές!) ένας απόφοιτος ΣΤ δημοτικού!
Αλήθεια μπορεί κάποιος να μας πει (με το ονοματάκι του, το μικρό και το μεγάλο), αν αυτή η «ένωση επαγγελματιών δημοσιογράφων Αργολίδας» υφίσταται σήμερα; Μήπως ( είτε επειδή δεν την αναγνώριζε επίσημα κανένας είτε επειδή δεν προσέφερε τίποτα) έχει διαλυθεί εδώ και μια δεκαετία; Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος ΕΠΩΝΥΜΑ ποιος χορήγησε αυτή την μαϊμού «δημοσιογραφική κάρτα» στον (αυτοαποκαλούμενο) δημοσιογράφο και απόφοιτο ΣΤ τάξης δημοτικού; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΩΣΗ!!!!

Μπορεί αυτός ο (αυτοαποκαλούμενος) «δημοσιογράφος» να μας απαντήσει με το ονοματάκι του το μικρό και το μεγάλο στα παρακάτω ερωτήματα;
1. Πότε και σε ποια σχολή σπούδασε δημοσιογραφία;
2.  Ποιοι επαγγελματίες των ΜΜΕ τον δίδαξαν δημοσιογραφία, φωτογραφία  και τα είδη του ρεπορτάζ;
3. Το πτυχίο της δημοσιογραφίας και την επίσημη πιστοποίηση που πήρε από το κράτος (δηλαδή τα αληθινά και όχι τα μαϊμού έγγραφα), θα τα αναρτήσει στο blog του;
Δεν θα τα αναρτήσει διότι πολύ απλά ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ! Η πραγματικότητα είναι ότι χωρίς σπουδές δημοσιογραφίας καμία ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ένωση συντακτών δεν θα τον έγγραφε στα μητρώα της και δεν θα του χορηγούσε καμία (ΑΛΗΘΙΝΗ και όχι μαϊμού) δημοσιογραφική ταυτότητα!
Δυστυχώς αυτός ο κύριος με τις μαϊμού κάρτες έχει την ανοχή της δημοτικής αρχής. Είναι νωπές οι μνήμες ότι σε ένα δημοτικό συμβούλιο πήγε πίσω από τον δήμαρχο και φωτογράφιζε έγγραφα που του επιδείκνυε ο κ. Καμιζής και στη συνέχεια τα δημοσίευε στο blog του!
Δυστυχώς αυτός ο (αυτοαποκαλούμενος) αυθαίρετος «δημοσιογράφος», εξακολουθεί να αυτοαποκαλείται ψευδώς «δημοσιογράφος» παρίσταται στα δημοτικά συμβούλια και να τραβάει ΠΑΡΑΤΥΠΑ φωτογραφίες μέσα από τις συνεδριάσεις ,απο δημόσια έγγραφα και μάλιστα μπροστά στα μάτια του δημάρχου!
Και σα να μην έφτανε αυτό, ο (αυτοαποκαλούμενος) «δημοσιογράφος» εγκαλεί πρόσωπα και καταστάσεις, μιλώντας παράλληλα για τάξη και νομιμότητα έχοντας στο ενεργητικό του τόσα πολλά..
Αλλά το κυριότερο;;;;
Έχει στην κατοχή του αυθαίρετες κάρτες και άλλα αυθαίρετα......!!!
ΥΓ 1.Κύριε δήμαρχε σας παραδίδουμε τον Μαιμού αυτοαποκαλούμενο ψευδώς δημοσιογράφο που τον σιγοντάρετε συχνά πυκνά!


ρεπορταζ - επιμέλεια κειμένου
Eikonoskopio news
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝOSKOPIO NEWS..