eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''
ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΜΟΝΗ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ - ΓΙΟΒΑΝΝΑ 
Σήμερα αφιερώνει ο καπταν Νίκος με τα παρακάτω:

Ρε πως καταντήσαμε ρε παιδιά;;;..... 

.....Αυτός ο απόφοιτος της έκτης Δημοτικού που σπούδασε δημοσιογραφία στο πανιόλο του καικιού νετάροντας παραγάδια , αυτός που έβγαλε το πανεπιστήμιο στις κούτσες του καικιού απομονωμένος απο τη στεριά για να μη χαλάσει μιση φουντάροντας στους κάβους των κυκλάδων , τρώγοντας τα δολώματα που περίσευαν απο το παραγάδι , έχει το θράσος αυτός ο ακοινώνητος Γύφτουλας να κάνει κριτική σε καθηγητές και επιστήμονες ,να μιλάει για κοινωνική συνοχή, να κάνει λόγο για αιτήσεις και διαγραφές τελών!! 
Ποιός; αυτός ο τσιφούτης, ο πρώτος διδάξας σε αιτήσεις για διαγραφές ώστε να απαλαχτεί απο τις δημοτικές, οικονομικές του υποχρεώσεις!!!

Αυτός ο Γνωστός και μη εξαιρετέος σε πολεοδομίες και σε άλλες αυθαιρεσίες του, κάνει τον τιμητή των πάντων...Αυτός ο δακτυλοδεικτούμενος απο την κοινωνία, συνεχίζει να βγάζει τα κοινωνικά απωθημένα του μέσα απο το ψαροblog του... Δείτε που φτάσαμε !!

Δυστυχώς αυτοί οι ξεπεσμένοι και λιντσαρισμένοι απο δημότες, σε διάφορα μέρη του Δήμου , αυτός ο κυνηγημένος σε όλη του τη ζωή είναι στο <<γραφείο τύπου>> του Δημάρχου και δυστυχώς ένας μορφωμένος και φιλόσοφος (κατα ΜόΤσιαλο) Δήμαρχος να συνεργάζεται και να <<κρύβεται>> πίσω απ΄αυτόν...

Πίσω απο τον ψαρο-υπολογιστή του Μότσιαλου βολεύονται κι άλλες απομονωμένες  Γαλλιάντρες και Κασσάνδρες.


Δήμαρχε, τις συναναστροφές σου δεν τις ξεχνούν και ξέρουν να τις κρίνουν οι δημότες όταν σημάνει ώρα...
Καπταν Νίκος

Υ.Γ: Πρόσεξε καλά Βρωμόγυφτα, μην πιάνεις στο στόμα σου τον Καθηγητή των Διδύμων, γιατί άμα σου βγάλει στα ίσια τα πτυχία του και στα κοπανήσει στο κεφάλι και στη μούρη σου, είναι τόσο βαριά απόφοιτε έκτης Δημοτικού, που θα ξεχάσεις τα απόμερα στενά και θα χωθείς κάτω απο τη σεντίνα του καικιού!!!

καλή σας ακρόαση...

ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΜΟΝΗ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ...