eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠ΄ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

''Εχε τα ματια σου ανοιχτα βραδυ πρωι... γιατι μπροστα σου παντα απλωνεται ενα διχτυ...''


''Για τα έργα του μιλάει ένας Δήμαρχος και όχι για ανώνυμες επιστολές..''
Με όλο τον σεβασμό στον θεσμό του δημάρχου και με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Καμιζή-και την αναφορά του στο Εικονοσκόπιο, γίνεται αντιληπτή η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να «πετάξει την μπάλα στην εξέδρα» προκειμένου να στρέψει την προσοχή του κόσμου σε άλλα θέματα (που αποπροσανατολίζουν την τοπική μας κοινωνία) ώστε να δικαιολογήσει την ανυπαρξία έργου εδώ και 10 μήνες στο νέο δήμο Ερμιονίδας. 

Ο κ. Καμιζής βλέπει παντού «υπονομευτές», και «προβοκάτορες», οι οποίοι καθοδηγούνται από σύγχρονους και αόρατους Γκέμπελς που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να πλήξουν τον ίδιο και την παράταξή του.

Λάθος πόρτα χτυπήσατε δήμαρχε Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Καμιζή. ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ!


Το eikonoskopio news δεν συκοφαντείται δεν φιμώνεται και ούτε λογοκρίνεται. Σας αρέσει δεν σας αρέσει θα φιλοξενεί τις απόψεις κάθε αναγνώστη, Είτε αυτός λέγεται Νίκος, είτε αυτός λέγεται Πάνος, είτε αυτός λέγεται.....ΜπαρδουνιΟτης, άμα σας θυμίζει κάτι αυτό το ψευδώνυμο...


Δεν χρειαζόταν να πιάσετε το eikonoskopio news στο στόμα σας εσείς κ. Καμιζή. Γνωρίζουμε-όπως γνωρίζουν και όλοι οι αναγνώστες εντός και εκτός Ερμιονίδας- την αρχή του eikonoskopio news,που είναι να δημοσιεύει όλες τις απόψεις (είτε είναι αυτές που σας συμφέρουν είτε είναι αυτές που δεν σας συμφέρουν).Όπως επίσης το eikonoskopio news, προέβαλλε και θα συνεχίσει να προβάλλει κάθε εκδήλωση του δήμου Ερμιονίδας. Είτε αυτή η εκδήλωση αφορούσε το φεστιβάλ του περασμένου καλοκαιριού, είτε την γιορτή της ροδιάς, είτε την γιορτή τη ελιάς και του λαδιού και πολλά άλλα. Μέσα από το eikonoskopio news έχουν δημοσιευτεί και δικές σας επιστολές αλλά και ανακοινώσεις του δήμου Ερμιονίδας κ. Καμιζή. Τις δημοσιεύσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη διότι δεν φιμώνουμε κανέναν! Αυτά άλλωστε είναι πρακτικές άλλων-που για την<< σχέση>> σας με αυτούς θα αναφερθούμε εκτενέστερα παρακάτω- Συνεπώς την κριτική ότι «σας ασκούμε πολεμική» αφήστε την κατά μέρους. Εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια κ.Καμιζή δήμαρχε Ερμιονίδας!


Το ερώτημα που τίθεται- και το διακύβευμα για την συγκεκριμένη περίπτωση- από το eikonoskopio news προς εσάς είναι ένα και καθαρό:
Όσο θα αναφερόσαστε σε γνωστούς-αγνώστους ανθρωπάκους και δεν θα απαντάτε, δεν θα προσφεύγετε στην δικαιοσύνη ξεκάθαρα γι΄ αυτόν και το μπλόγκ του που δημοσίευσε στο διαδίκτυο την ανώνυμη επιστολή με τα αισχρά λόγια, και κατονόμασε Δημοτικό σας σύμβουλο, τότε θα πλανώνται οι ερινύες και οι φήμες θα οργιάζουν γύρω σας ...!!!!!!!!!

Αναρωτιόμαστε, πως εσείς, ένας γιατρός και λάτρης της φιλοσοφίας,εμπιστεύεστε τις συνεντεύξεις σας, και τα δημόσια έγγραφα του δήμου, σε έναν αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο, απόφοιτο ΣΤ δημοτικού.Θα μας απαντήσετε με τ΄ονοματάκι το μικρό και το μεγάλο που εσείς επικαλείστε, αν είναι Νόμιμος δημοσιογράφος αυτός που δημοσίευσε τις ανώνυμες επιστολές που βρίζουν με αισχρά λόγια εσάς και τα στελέχη σας και δίνετε και τις συνεντεύξεις σας;;Θα μας πείτε αν είναι νόμιμο να τραβάει φωτογραφίες μέσα απ΄το Δημοτικό συμβούλιο και να τις δημοσιεύει;; Θα μας απαντήσετε αν ανήκει σε κάποια ένωση συντακτών ή αν έχει κάποιο πτυχίο που να πιστοποιεί την εν λόγω παρουσία-ιδιότητα του και δημοσίευση των στοιχείων που λαμβάνει μέσα απο το δημοτικό συμβούλιο;;; ΜΗΠΩΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ;;;ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;;;;

Πρέπει να γνωρίζετε κ. δήμαρχε, ότι η δημοσιογραφία και η φωτογραφία δεν είναι χόμπι. Εκτός κι αν στο δήμο Ερμιονίδας αλλάξανε τα <<ήθη>> και οι ρόλοι...
Είναι επάγγελμα που διδάσκεται σπουδάζοντας σε σχολές. Ίσως αυτό να σας πειράζει εσάς από το eikonoskopio news. Γι αυτό λοιπόν ασχοληθείτε με το έργο σας στον δήμο και αφήστε τα αυτά. "Τα κυνήγια μαγισσών!"Κοιτάξτε εσείς να πάει ο δήμος μπροστά και αφήστε την μικροπολιτική με το eikonoskopio news.

Φροντίστε να απαντήσετε με όνομα και επώνυμο στις καταγγελίες που γίνονται από την αντιπολίτευση 1)για "σκουπιδιάρες" χωρίς άδεια και χωρίς πινακίδες. 
2)Κοιτάξτε να απαντήσετε με όλόκληρο το ονοματεπώνυμο για το δεματοποιητή που κατάντησε χωματερή και βρωμάει όλη η Ερμιονίδα όπως ποτέ άλλοτε, ενώ είχατε τάξει άλλα, για φωτογραφίες που δείχνουν να ανοίγονται νέες χωματερές και άλλα πολλά παρόμοια...Κοιτάξτε λοιπόν το έργο σας να είναι όλα νόμιμα στον δήμο και η λειτουργία του δήμου να είναι σωστή και μην πιάνετε στο στόμα σας το Εικονοσκόπιο..Για τα έργα του μιλάει ένας Δήμαρχος και όχι για ανώνυμες επιστολές..Δεν φταίει όμως το Εικονοσκόπιο αν δεν έχει γίνει έργο μέχρι σημερα.Τι νακάνουμε;;Εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε υποχρέωση να ψάξουμε να βρούμε αν όλα γίνονται νόμιμα αν οι υποσχέσεις που δίνονται απο τον Δήμαρχο πραγματοποιούνται.Κι αν οι δωρεές που υπόσχονται στο Δ.Σ είναι αληθινές! Γιατί το eikonoskopio news έχει επαγγελματίες δημοσιογράφους και επαγγελματίες φωτογράφους-εικονολήπτες !!!


Κάτι το οποίο ξέρουμε και ξέρετε οτι επιθυμούσατε και θέλατε να είχατε κοντά.. άλλα τι να κάνουμε; Σας λείπει!
 Δικαιούμαστε κι εμείς να έχουμε τις συμπάθειες και τις <<αδυναμίες>>  μας ως άνθρωποι...

Ως επαγγελματίες όμως δημοσιογράφοι-φωτογράφοι του Εικονοσκοπίου θα βρούμε την άκρη του νήματος και θα δημοσιευθεί η αλήθεια.. είτε με εικόνα είτε χωρίς! Όπως επιθυμούν οι αναγνώστες μας.

Σας επαναλαμβάνουμε λοιπόν για την συγκεκριμένη υπόθεση: Αν γνωρίζετε αυτόν που έγραψε την ανώνυμη επιστολή, βγείτε και πείτε το ξεκάθαρα.Mε όνομα κι επώνυμο. Σε αντίθετη περίπτωση, προσφύγετε στην δικαιοσύνη εις βάρος αυτού που την δημοσίευσε στο διαδίκτυο και μην ξεσπάτε στο Nίκο, στον Πάνο και στον ΜπαρδουνιΟτη. Αυτοί δεν θα σταματήσουν να γράφουν αντιθέτως θα προστεθούν και όσοι άλλοι επιθυμούν! Όσον αφόρα για την απομόνωση που επικαλείστε και σας έχει χτυπήσει για τα καλά την Δημαρχιακή πόρτα... την είχαμε πει εμείς σε μια πρόσφατη πολίτικη αποστροφή και άποψη που εκθέσαμε βάσει των πεπραγμένων σας .

Αν αυτή όμως η απομόνωση που επικαλείστε είχε ως στόχο το eikonoskopio news (άλλα και τους αναγνώστες του που εκφράζονται και ενημερώνονται μέσα από αυτό),τότε καλύτερα να κοιτάξετε καλά γύρω σας!! προτού στρέψετε τα βέλη σας γι άλλη μια φορά σε νέους ανθρώπους που αγαπούν αυτόν τον τόπο και είναι επαγγελματίες στο είδος τους με ουσιαστική και ανιδιοτελή προσφορά στην Ερμιονίδα και γνωστοί σε όλον τον κόσμο.



Κύριε δήμαρχε κλείνοντας- με μεγάλη εκτίμηση στον θεσμό του δήμαρχου- σας λεμέ τούτο:

το eikonoskopio news θα συνεχίσει έτσι αδέσμευτο, θαρραλέο μαχητικό, επαγγελματικό, με σπουδή και γνώση. Δεν θα κάνουμε την χάρη σε κανέναν. Το εικονοσκόπιο ανήκει στους αναγνώστες του. Γι αυτό είναι το πρώτο μπλογκ στην ευρύτερη περιοχή και το πιο γνωστό κι επιτυχημένο μπλογκ του νομού. Γιατί δεν φιμώνει και δε φιμώνεται...Λέει καθαρές κουβέντες.

''Όταν μιλάς καθαρά, έχεις κάνει έργο στο Δήμο , τηρείς τις υποσχέσεις σου και πατάς στα ποδιά σου γερά δεν σε σταματούν ούτε μασάς από ανώνυμες επιστολές γνωστών -αγνώστων ανθρωπάκων...!!! ''

Κύριε δήμαρχε κάντε έργο και προβάλλετε την Ερμιονίδα. Το eikonoskopio news θα είναι μαζί σας.

ΥΓ:Εώς τότε; Έκαστος στο είδος του..

τα σέβη μας και καλή σας ακρόαση...
Eikonoskopio news
Το eikonoskopio news αφιερώνει με την υπογραφή του αυτο το τραγούδι στους δύο συνοδοιπόρους της προβολής και της δημοσιογραφίας του νέου Δήμου Ερμιονίδας!
ΤΟ ΔΙΧΤΥ...
ΓΙΑΤΙ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝOSKOPIO NEWS..