eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

''ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ τ. ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ''

  ''ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ''


Ο Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης Αν Λεμπέσης δίνει την αναμνηστική 
τριήρη στον Κώστα Πολίτη ομοσπονδιακό προπονητή Εθνικής Ελλάδος
μπάσκετ( στη χρυσή ομάδα του 1987 )
Αγαπητό μου Εικονοσκόπιο είδα το άρθρο σας που είχατε για τον Α.Ο.Ε για την απονομή κυπέλλου και μεταλλείων στην πρωταθλήτρια ομάδα Νεανίδων.Παρευρέθηκα κι εγώ πρώτη φορά σαν απλός φίλαθλος μετα απο πρόσκληση του συλλόγου.

Ενιωσα μεγάλη συγκίνηση.1ον)Για το κλειστό γυμναστήριο κόσμημα για την Ερμιονίδα δωρεά της Μαριάννας Βαρδή Βαρδιννογιάννη 2ον)Γιατί είμαι κι εγώ ιδρυτικό μέλος του Α.Ο Ε.
Ευχαρίστησα και συνεχάρηκα απο τα βάθη της ψυχής μου τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ, αθλητές και αθλήτριες και τους ευχήθηκα να φτάσουν ψηλά.



Ευχομαι στον πρόεδρο, στα μέλη του Δ.Σ σε αθλητές και προπονητή πάντα επιτυχίες!


Σας δημοσιεύω φωτογραφίες σε μια απο τις μεγάλες στιγμές που έχει γνωρίσει το Γυμναστήριο με την επίσκεψη μέγαλων παραγόντων του Μπάσκετ και την προσωρινή διοκητική επιτροπή του Α.Ο.Ε.

Και επειδή πολλοί μιλούν για προβολή τον τελευταίο καιρό, θα ήθελα στη συγκεκριμένη εκδήλωση να ευχαριστήσω και δύο απο εσάς τους Θωμά Σκούρτη και Νίκο Οικονομόπουλο που έχετε προβάλλει την Ερμιονίδα πρώτοι απ΄όλους κι έξω απ΄ τα όρια της Ερμιονίδας σ΄ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο .Γιατι εσείς ξέρετε απο προβολή, γιατι εσείς ξέρετε απο τηλεόραση και τύπο , γιατί εσείς είστε οι ειδικοί!

Δώσατε ηχηρό παρόν με την παρουσία σας και προβάλλατε εκτός απο όλες τις άλλες και την τότε εκδήλωση που τίμησαν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ όπως οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
(Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Εχει διατελέσει Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA Εurope).

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Το όνομά του έχει συνδεθεί με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 1987.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΣΑΣ
Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών.
 
Ανάμεσα στους Ανάργυρο Λεμπέση και Γιάννη Κρητσωτάκη το μεγάλο αφεντικό του Ελληνικού και Ερωπα'ι'κού Μπάσκετ Γιώργος Βασιλακόπουλος υπογράφει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος που δώρισε στον φίλο του Δήμαρχο Αν. Λεμπέση

απο αριστερά:Κώστας Μισσας Γιάννης Κρητσωτάκης ,Γιώργος Βασιλακόπουλος , Αν Λεμπέσης , Δημ. Σφυρής(πρ Δήμαρχος Κρανιδίου)      














ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
του τέως Δήμου Ερμιόνης