eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

''ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ''

''ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

Πανελλήνια διάκριση για τον νομό μας από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας
Μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υπεραπόστασης , ο 7ος  αγώνας 100 και 50ΧΛΜ.  στη διαδρομή Ψάθας-Αλεποχωρίου Μεγάρων , παραθαλάσσια διαδρομή 10 χιλιομέτρων, με το σύστημα πήγαινε-έλα και διοργανωτή τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και την έγκριση της  παγκόσμιας ομοσπονδίας υπεραποστάσεων IAU........
 


Η συμμετοχή των αθλητών ήταν πρωτοφανής, για αγώνα υπεραπόστασης, αφού ξεκίνησαν 169 συνολικά  αθλητές (94 για τον αγώνα των 100 χλμ και 75 για τον αντίστοιχο των 50).
Νικητής αναδείχτηκε με εντυπωσιακή εμφάνιση ο Γιώργος Βλάχος από τον Σύλλογο, που με 7:54:48 συνέτριψε κατά μία ώρα και 40 λεπτά τον περσινό του χρόνο στον Μαραθώνα όπου είχε βγει τέταρτος , ταυτόχρονα εξασφάλισε την συμμετοχή του Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τα όρια που είχε θέσει η IAU για την συμμετοχή. Δεύτερος τερμάτισε με 8:19:27 ο Χρήστος Μαυρίκιος που είχε κάνει δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο μισό του αγώνα, έχοντας πάρει διαφορά που δεν μπόρεσε να κρατήσει. Τρίτος ο περσινός νικητής και πάντα σταθερός, πρόεδρος του ΑΠΣ Lepanto, Δημήτρης Καραχάλιας 8:24:41.
Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν άλλοι τρεις αθλητές ο Δημήτρης Σαμαρτζής συμμετείχε στα 100χλμ,  ο οποίος εγκατέλειψε λίγα χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό. Και οι άλλοι δυο αθλητές συμμετείχαν στα 50χλμ με τον Μιχάλη Σιατερλή να κάνει χρόνο 5:11:52 και την 28η θέση και ακλούθησε ο Δημήτρης Βύρλας  με χρόνο 6:21:21.