eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Η 95η Υποψηφιότητα για τη "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ", ο Γιώργος Τσεγκής.

Αγαπητές Συνδημότισσες,
Αγαπητοί Συνδημότες,
Φίλες & Φίλοι,

Με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμώ να δηλώσω την εκ νέου υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με τον Συνδυασμό, «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ», με Επικεφαλής τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλο.

Το κοινό μας όραμα για την αναπτυξιακή πορεία της Ερμιονίδας μας, καθώς και το κοινό μας πάθος για εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και ποιότητα της καθημερινότητας όλων των πολιτών, ήταν οι λόγοι που με ώθησαν να συνεχίσω να προσφέρω ουσιαστικά στον τόπο που γεννήθηκα, ζω και αγαπώ!

Με την πολυετή εμπειρία μου, η οποία αποκτήθηκε από τις θέσεις που έχω διατελέσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ειδικότερα, από το 2019 έως το 2022 διετέλεσα Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης
Ύδρευσης & Αποχέτευσης του Δήμου Ερμιονίδας, ενώ από το 2022 έως και σήμερα είμαι Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας.

Έχουμε όλοι μας ήδη αποδείξει ότι μπορούμε να εργαστούμε σκληρά, να ενώσουμε την κοινωνία μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς για την Ανάπτυξη και την Αλληλεγγύη του Δήμου Ερμιονίδας!

Είμαστε εδώ για μια ακόμα πιο Δυνατή Ερμιονίδα!


Με εκτίμηση,
Γεώργιος Τσεγκής
Πρόεδρος Κ.Ε.Α.Π Δήμου Ερμιονίδας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας