eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Η Μαρία Μπουρίκα υποψήφια με τη "Δυνατή Ερμιονίδα"

 

Νέο μέλος στον Συνδυασμό μας, "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ", η Μαρία Μπουρίκα από τη Θερμησία.

"Ονομάζομαι Μαρία Μπουρίκα είμαι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και στέλεχος Διοίκησης και συγκεκριμένα Assistant Manager στο Legal Operation, στην εταιρία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις, do Value Greece A.E., στην οποία συμμετέχει και ο Τραπεζικός Όμιλος EUROBANK. Διαθέτω 16 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, εκ των οποίων 13 σε θέσεις Διαχείρισης Δανείων και Πιστώσεων στη Στεγαστική και Επαγγελματική Πίστη στον Τραπεζικό Όμιλο EUROBANK.
Είμαι κάτοχος από το 2013 Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων -Τραπεζική Χρηματοοικονομική (ΜΒΑ/ Open University of Cyprus) με Μεταπτυχιακή Διατριβή: «Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην ελληνική αγορά ακινήτων και οι συνέπειες τους στα στεγαστικά δάνεια. Μελέτη περίπτωσης ελληνικής τράπεζας. (Δημοσίευση Site emea.gr Business Solution 12/2013).
Είμαι κάτοχος από το 2007 πτυχίου Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών .
Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ερμιόνης το 2002.
Με την υποψηφιότητά μου επιθυμώ να συμβάλλω στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών με κριτήριο την ανιδιοτέλεια και την διάθεση προσφοράς για τον Τόπο μας!"

Μαρία σε καλωσορίζουμε στη "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ " και σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη στον κοινό μας αγώνα για μια ακόμα πιο Δυνατή Ερμιονίδα!
#kai_pali_pamedinata

Γιάννης Γεωργόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Δυνατή Ερμιονίδα"
Δήμαρχος Ερμιονίδας