eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Η Ελένη Σιάννα - Γκαμίλη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας υποψήφια με τη "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ"

100η υποψηφιότητα για τη "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" η Ελένη Σιάννα - Γκαμίλη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας


Συμπολίτισσες και συμπολίτες του Δήμου Ερμιονίδας….


Σήμερα σας κάνω γνωστό πως θα είμαι εκ νέου υποψήφια με την μεγάλη παράταξη του Δήμαρχου μας Γιάννη Γεωργόπουλου συμπληρώνοντας έτσι τις 100 υποψηφιότητες για την Δυνατή Ερμιονίδα.

Από το 2014 η στήριξη και η εμπιστοσύνη που δείχνετε όλοι εσείς στο πρόσωπό μου τροφοδοτούν την φλόγα της προσφοράς που καίει μέσα μου, γι αυτόν τον ευλογημένο τόπο.


Τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τις σημαντικότατες θέσεις ευθύνης στις οποίες έχω βρεθεί (Αντιδήμαρχος Οικονομικών - Διοικητικών και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου) μάχομαι για να αλλάξει ο Δήμος μας οριστικά. Αδιαφορώντας για την προσωπική προβολή και πίστη στην ιδέα της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το πρόγραμμα και τον αγώνα του Γιάννη Γεωργόπουλου για μια πραγματικά ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ !


Εδώ από το Κρανίδι που τόσο αγαπώ, σας υπόσχομαι να παλέψω για ακόμα μια φορά με αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας , για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε πολιτιστικό, τουριστικό και οικονομικό επίπεδο. Νιώθω ότι έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε για τις επόμενες γενιές για να τους δώσουμε όραμα και ελπίδα ώστε να συνεχίσουν την μάχη για το καλύτερο και αυτοί με τη σειρά τους.

Στηριζόμενη στην εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα από την ενασχόληση μου με τα κοινά, αλλά κυρίως στις αρχές της Δημοκρατίας, της Διαφάνειας , της Δικαιοσύνης και της Εντιμότητας που διέπουν το λόγο και τα έργα μας, σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί, για τον Δήμο που ζούμε, για την Ερμιονίδα που αγαπάμε !

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Ελένη Σιάννα Γκαμίλη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος