eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Υποψήφια με τη "Δυνατή Ερμιονίδα" και τον Γιάννη Γεωργόπουλο η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη (Ελίνα) Βαρσοπούλου - Σερέτη

Αγαπητές Συμπολίτισσες,
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Αποτελεί για εμένα μεγάλη χαρά και τιμή να θέτω υποψηφιότητα στον Δήμο Ερμιονίδας, ύστερα από πρόταση του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» και Δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου.

Ως ενεργός πολίτης, εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και σεβόμενη τους θεσμούς, αλλά πρωτίστως τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, θεωρώ χρέος μου να ανανεώσω την υποψηφιότητά μου με σκοπό να παραδώσουμε στις νεότερες γενιές μια ισχυρή Ερμιονίδα με ευκαιρίες και σταθερή αναπτυξιακή πορεία!

Προέρχομαι από την Δημοτική Παράταξη «Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας» του αείμνηστου Δημάρχου Ερμιονίδας, Δημητρίου Σφυρή, η οποία στο τέλος αυτής της Δημοτικής περιόδου δεν θα υφίσταται, παρ’ ότι ο Δημήτρης θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μας, ως φίλος και άνθρωπος που εργάστηκε σκληρά για τον τόπο αυτό.

Με αυτές τις σκέψεις, λοιπόν, αποφάσισα να συνεχίσω να δίνω αυτή τη μάχη στο πλευρό του Γιάννη Γεωργόπουλου, καθώς όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την αγαστή συνεργασία μας στα θέματα του Δήμου, διαπίστωσα πως πρόκειται για έναν εργατικό, αξιόλογο άνθρωπο με ακέραιη προσωπικότητα που η πορεία του ως Δήμαρχος Ερμιονίδας έχει προσφέρει πολλά στον τόπο και στην κοινωνία μας.

Με την υποψηφιότητα μου στη Δημοτική Παράταξη «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» επιθυμώ να συνεχιστεί ο συλλογικός και ο προσωπικός μου αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της ανάπτυξης του τόπου μας, την ολοκλήρωση των έργων που έχουν προγραμματιστεί και ενταχθεί σε επενδυτικά προγράμματα, καθώς και για την μετάβαση της Ερμιονίδας σε μια βιώσιμη τροχιά για το μέλλον.


Με εκτίμηση,

Ελένη (Ελίνα) Βαρσοπούλου – Σερέτη
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας