eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ανδριανός: Ισχυρή, αυτοδύναμη εντολή για τέσσερα ακόμη χρόνια σταθερότητας και συνέχισης του έργου για την Ελλάδα και την Αργολίδα.

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με το  αποτέλεσμα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες επισφραγίσαμε την ξεκάθαρη εντολή για τέσσερα ακόμη χρόνια ισχυρής, αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, για σταθερότητα και συνέχιση του έργου και του αποτελέσματος.

 

Σ’ αυτή τη νέα, ιστορική νίκη για την παράταξη και τη χώρα, η Αργολίδα για μια ακόμη φορά πρωταγωνίστησε. Θέλω γι’ αυτό να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου που συνέβαλαν σ’ αυτό το αποτέλεσμα δίνοντας τον προεκλογικό αγώνα με το ήθος, την ειλικρίνεια, την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση, με την ακλόνητη προσήλωση στις θέσεις μας και τον προγραμματικό μας λόγο που ταιριάζει στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας.

Από αύριο πιάνουμε ξανά δουλειά. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και η Αργολίδα μας είναι μεγάλες, όπως επίσης μεγάλες είναι και οι προοπτικές για ανάπτυξη, δημιουργία και προκοπή. Γι’ αυτό οφείλουμε να συνεχίσουμε τη προσπάθεια που μαζί ξεκινήσαμε και να αξιοποιήσουμε την τεράστια ευκαιρία της νέας τετραετίας για να διασφαλίσουμε για τον τόπο μας όλα τα αναγκαία έργα και τις παρεμβάσεις. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι, να σηκώσουμε την Ελλάδα και την Αργολίδα ψηλότερα!».