eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Πορτοχελίου Κώστας Κόκκαλης προς τον κ. Γιάννη Μαργέτα:''Καλές οι εκθέσεις ιδεών αλλά εμάς μας χαρακτηρίζει η πράξη και η σκληρή δουλειά.''

Κώστας Κόκκαλης προς Γιάννη Μαργέτα:
<<Ο κ. Μαργέτας από την στιγμή που αποφάσισε να κατέβει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος, ανανέωσε το διαβατήριο του και άρχισε να μας επισκέπτεται εδώ στο Πορτοχέλι, προφανώς με την βοήθεια του GPS.>>


 



Ο κ. Μαργέτας από την στιγμή που αποφάσισε να κατέβει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος, ανανέωσε το διαβατήριο του και άρχισε να μας επισκέπτεται εδώ στο Πορτοχέλι, προφανώς με την βοήθεια του GPS.

Ήρθε σήμερα λοιπόν το πρωί, ανήμερα του Αγ. Ανδρέα που γιορτάζουν οι ψαράδες μας και αφού τελείωσε τα εκκλησιαστικά του καθήκοντα, άρχισε να φωτογραφίζει και να αναρτά εικόνες από την πλημμυρισμένη, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, παραλιακή οδό και με ειρωνικό ύφος έγραψε τα παρακάτω:

''Μην μπερδεύεστε. 

Δεν είμαστε στη λίμνη της Βερβερόντας. 

Στην παραλία του Πόρτο Χελίου είμαστε. Δίπλα στη θάλασσα.

Μήπως αντί για Ριβιέρα να λέμε Βενετία!!''


κ. Μαργέτα, να είστε σίγουρος πως δεν μπερδευόμαστε και σίγουρα μπορούμε να ξεχωρίσουμε που είναι η Λίμνη της Βερβερόντας και που η Παραλία το Πορτοχελίου. 


Εσείς μπορείτε;


Αν όχι,  μπορώ ευχαρίστως να σας ξεναγήσω στον όμορφο αυτό τόπο και να γνωρίσετε το Πορτοχέλι ως ''Ριβιέρα'', όταν έχει λιακάδα και ως ''Βενετία'', όταν βρέχει μανιωδώς.

Φυσικά, πρέπει να σας ενημερώσω, πως το πρόβλημα της πλημμύρας στην παραλιακή ζώνη μετρά πάνω από πενήντα χρόνια, το οποίο χειροτέρεψε ύστερα από την κατασκευή της προέκτασης λιμανιού, την δεκαετία του 70.

Πρέπει να σας ενημερώσω πως τα φρεάτια είναι πάντα καθαρά, ειδικά όταν περιμένουμε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Πρέπει να σας ενημερώσω πως η στάθμη της θάλασσας έχει ανέβει με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ροή.

Πρέπει να σας ενημερώσω πως όλα τα όμβρια του Πορτοχελίου καταλήγουν στο λιμάνι.

Πρέπει να σας ενημερώσω πως με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος, το πρώτο έργο που κάναμε ήταν η κατασκευή τριών μεγάλων φρεατίων στο συγκεκριμένο προβληματικό σημείο.

Πρέπει να σας ενημερώσω πως στο έργο των αναπλάσεων της παραλιακής οδού που ξεκινά τον Ιανουάριο, του οποίου η σύμβαση υπογράφηκε σήμερα, έχουν προβλεφθεί κι αυτά τα θέματα.

Πρέπει να σας ενημερώσω πως απορροφούμε κάθε χρόνο, από κάθε προϋπολογισμό του Δήμου, όλα τα χρήματα που αφορούν το Πορτοχέλι, μηδενίζοντας τους κωδικούς.

Τι σημαίνει αυτό;

Μήπως γνωρίζετε;

Κάνουμε έργα!  Αυτό σημαίνει!

Μήπως γνωρίζετε πόσα έργα έχουν πραγματοποιηθεί στο Πορτοχέλι τα τελευταία σχεδόν 3 1/2 χρόνια.

Σίγουρα δεν γνωρίζετε! 

Αλλά δεν θέλω να αγχώνεστε! 

Σε λίγο καιρό θα τα αναρτήσουμε όλα!

Εμάς βρήκατε λοιπόν να πουλήσετε τις ειρωνείες σας;

Βρείτε άλλους για τα αντιπολιτευτικά σας παιχνιδάκια. 

Καλές οι εκθέσεις ιδεών αλλά εμάς μας χαρακτηρίζει η πράξη και η σκληρή δουλειά.

Λάθος πόρτα χτυπήσατε και λάθος ανάρτηση κάνατε!

Η σωστή ανάρτηση θα ήταν να προβάλετε την Γιορτή της Τσέτας και τις όμορφες εικόνες της εκδήλωσης, αφού παραβρεθήκατε, για την οποία δούλεψε ολόκληρο το χωριό και όχι μόνο, τιμώντας τους ψαράδες μας!



Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Πορτοχελίου

Κων/νος Κόκκαλης