eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

''1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου ''



Το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου είναι γεγονός!

Ένα μεγάλο εγχείρημα έμπνευσης και δημιουργίας του σκηνοθέτη, εικαστικού και συγγραφέα Χρήστου Προσύλη παίρνει σάρκα και οστά!


Ξεπερνώντας τις 80 συμμετοχές η επιλογή των 20 βραβεύσεων στις αντίστοιχες κατηγορίες ήταν δύσκολη, όμως η εμπερία και η υποστήριξη του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου  καθώς και η υποστήριξη του Ινστιτούτου Κώδικα Υποκριτικής υπήρξε καταλυτική για το σπουδαίο αποτέλεσμα!

Λίγο πιο δίπλα από τον εμβληματικό χώρο του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου ένα σύγχρονο Φεστιβλα στοχεύει να γίνει διεθνές σημείο συνάντησης για τον κινηματογράφο από όλο τον κόσμο.

Με την υποστήριξη της Κοινοφελούς Επιχείρησης Επιδαύρου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυγουριού ‘’Καββαδίας΄΄ και εθελοντών από το Δήμο μας την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.30 κυρήσουμε την έναρξη ενός τετραήμερου γεμάτου σπουδαίων κινηματογραφικών δημιουργιών.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 στις 19.00 θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των βραβείων στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό.


Για οποιαδήποτε πληροφορία και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα:

https://www.epidaurusfilmfestival.com/