eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..."

'' ΑΠΟΨΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΑΣΕ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ ''

Σήμερα αφιερώνει ο Θωμάς:

Αφιερωμένο σε όσους γιορτάζουν σήμερα, στον Ανάργυρο, στον Δαμιανό, στην Θεοδότη, στην Αργυρούλα, στον Κοσμα:

Μεγάλη γιορτή σήμερα για την Ερμιόνη και την Ερμιονίδα αφού γιορτάζει το ιστορικό Μοναστήρι, η Ι.Μ των Αγίων Αναργύρων.

Χρόνια πολλά ιδιαιτέρως όμως σ ένα νέο παλικάρι , σ έναν αιρετό, σ έναν ευαίσθητο συμπατριώτη μας οικογενειαρχη, που συνεχίζει να ονειρεύεται με τη μουσική παιδεία και την αγάπη του για την Ερμιονίδα συμμετέχει με δύναμη και πάθος στα κοινά.

Στον Δαμιανό Κουτούβαλη που με τα δυό του χέρια  , την μαστοριά του και την θέληση του, στολίζει την Ερμιόνη και προσπαθεί από όποιο πόστο του ανατεθεί, με όλες του τις δυνάμεις, τον σεβασμό , την ευγένεια και το ήθος που τον διακρίνει, να υπηρετεί και να βοηθά όλους τους συνδημότες μας!

Στον Αντιδήμαρχο που "ξήλωσε" τα κουστούμια απ' τις τοπικές πολιτικές καρνταρόμπες , που με την πνευματική και χειρονακτική δουλειά του, που με το φιλότιμο του έσβησε τον "ωχαδερφισμό" , το τεμπελίκι που επικρατούσε για πολλά έτη και μας επανέφερε την πραγματική έννοια του αιρετού , του υπηρέτη των Δημοτών, αυτήν, που σηκώνεις τα μανίκια και βάζεις τις πλάτες σου στην κυριολεξία για το καλό των συνδημοτών σου!

Ένα Χρόνια πολλά είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στον Δαμιανό για την ονομαστική του εορτή και σε όλους αυτούς τους νέους συμπατριώτες που σιγά, σιγά γίνονται πολλοί!

Τέτοιους αιρετούς θέλουμε, τέτοιοι αιρετοί αξίζουν στην Ερμιονίδα από οποία παράταξη κι αν προέρχονται.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

ΘΩΜΑΣ

Καλή σας ακρόαση...