eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

''Όταν μνημονεύουν τα έργα και τις ημέρες του Δημάρχου Λεμπέση οι αντίζηλοι και Νικημένοι...''

Ανάργυρος Λεμπέσης :

'' Σ΄αυτή την αποστολή μαζί με άλλους επαγγελματίες συμμετείχε και ο καθηγητής τουρισμού ο αείμνηστος Γιώργος Γανώσης, ο οποίος μπορούσε να διδάξει σε όλες τις ταχύρρυθμες τουριστικές σχολές της χώρας.''


 Αγαπητοί συνδημότες,

Αυτό το γούρι μου, ο παλιός συμμαθητής μου, ο Μάκης, συχνά πυκνά με φωτογραφικό υλικό(πάντα τελευταίος και καταϊδρωμένος, μετά απο 11 χρόνια τώρα) μας θυμίζει περασμένα μεγαλεία του Δήμου Ερμιόνης που όπως θα δείτε παρακάτω έχουν δημοσιευθεί για πρώτη φορά στο Εικονοσκόπιο news.

Μου θυμίζει την άψογη συνεργασία που είχε ο τότε Δήμαρχος του Δήμου Ερμιόνης με τους τοπικούς φορείς και ειδικά με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Ερμιόνης.

Βλέπε πρόσκληση:




Βέβαια, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας ότι ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην τουριστική προβολή του τόπου μας.

Αυτός όρισε για πρώτη φορά Αντιδήμαρχο Τουρισμού, την Αγγελική Λούμη, γνώστρια του αντικειμένου και ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετέχει σε όλες τις τουριστικές εκθέσεις μέσα και έξω από την Ελλάδα.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι ο Δήμαρχος Λεμπέσης πάντα αναφερόταν και ευχαριστούσε αυτούς που προσέφεραν για την προβολή του Δήμου μας.

Αγαπητό Εικονοσκόπιο αναδημοσίευσε από αυτό το μεγάλο σεντούκι σου δημοσίευμα της Τρίτης 25 Οκτωβρίου 2011 με τίτλο «Ο Ανάργυρος Λεμπέσης ευχαριστεί και θυμάται».

Εις το επανιδείν.

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης 


ΥΓ. Σ΄αυτή την αποστολή μαζί με άλλους επαγγελματίες συμμετείχε και ο καθηγητής τουρισμού ο αείμνηστος Γιώργος Γανώσης, ο οποίος μπορούσε να διδάξει σε όλες τις ταχύρρυθμες τουριστικές σχολές της χώρας.

 http://eikonoskopionews.blogspot.com/2011/10/blog-post_6837.html  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ