eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ανάργυρος Λεμπέσης:''Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές των εκδηλώσεων της θρησκευτικής και ιστορικής εορτής των Ταξιαρχών.''

Ανάργυρος Λεμπέσης:
''Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές των εκδηλώσεων της θρησκευτικής και ιστορικής εορτής των Ταξιαρχών.''
 

Αγαπητοί συνδημότες

Είναι μεγάλη ικανοποίηση για έναν Δήμαρχο να φωτογραφίζεται σε μια σημαιοστολισμένη και στολισμένη πλατεία Ηρώων. 

Ο φετινός στολισμός και η ευπρέπεια του μνημείου των Ηρώων της Ερμιόνης οφείλεται στο ότι ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος τοποθέτησε τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις.

Ο Δαμιανός Κουτούβαλης και ο Παναγιώτης Μέξης επιμελήθηκαν με τη βοήθεια και των Κοινοτικών Συμβούλων της Ερμιόνης να αποξηλωθούν οι σιδερένιες ταμπέλες από την πλατεία και να στολιστεί καλόγουστα η πλατεία. 

Βλέπε φωτογραφία 


Μου έκανε εντύπωση και μου θύμισε τη δική μου Δημαρχιακή θητεία το γεγονός ότι οι σημαίες που είχαν τοποθετηθεί κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου παρέμειναν και κυμάτιζαν και την ημέρα των Αγίων Αναργύρων αλλά και την ημέρα της τοπικής θρησκευτικής και ιστορικής εορτής των Ταξιαρχών. 

Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο ήταν όταν άκουσα να παιανίζει η Δημοτική Φιλαρμονική αφού ο Δήμος Ερμιόνης τη δημιούργησε το 2009 με την επιμέλεια του αείμνηστου μαέστρου Τάκη Μανιάτη και τη χρηματοδότηση της οικογένειας Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη. 

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές των εκδηλώσεων της θρησκευτικής και ιστορικής εορτής των Ταξιαρχών.

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης