eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

ΕΙΔΑΜΕ - ΜΑΘΑΜΕ - ΑΚΟΥΣΑΜΕ!

 

Γράφει ο ΜπαρδουνιΟτης

Το βρωμερό κουνάβι , με το πλατυ κεφάλι που του βρωμάει το στόμα και μυρίζει όλο του το σώμα απ την απλυσιά,αυτό το σάπιο πράγμα αυτός που έβαλε σε μπελάδες τον Αρχιασβό που προφανώς κι ενδεχομένως έδωσε σήμα στους ασβούς για την αποκαθήλωση.

Ο τύπου Φουρθιώτης της Ερμιονίδας , αυτό το βρωμερό κουνάβι χωρίς πτυχίο με το πλατύ κεφάλι που του βρωμάει το στόμα, στο παρελθόν εκκρεμούσε υπόθεση εις βάρος του με Αλβανικής καταγωγής νοικάρη του επειδή εμπαινε μέσα στο σπίτι  του νοικάρη με αντικλείδι και ψαχούλευε τα εσώρουχα, τα στρώματα και τις βαλίτσες της κυρίας του νοικάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο τη γειτονια και τις φωνές που ακούστηκαν, το βρωμερό αυτο κουνάβι με το πλατύ κεφάλι που του βρωμάει το στόμα έχει διαπράξει ενδοοικογενειακή βία και στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε με λεπτομέρειες γι αυτό και για άλλα περιστατικά με λαστιχα που έχει εμπλακεί. έχει καταδικαστικές αποφάσεις απ την δικαιοσύνη στο πρόσωπο του και δεν τις εφαρμόζει και τολμάει να πιάνει στο στόμα του για το κύρος του σεβαστού ελληνικού δικαστήριου με τους έντιμους δικαστές.

Ποιός;Αυτός ο Φουρθιώτης της Ερμιονίδας αυτό το βρωμερο Κουνάβι με το πλατύ κεφάλι που του βρωμάει το στόμα και όπως λένε οι γειτόνοι  έχει διαπράξει κατα το παρελθον ενδοοικογενειακη βία με τη βελόνα στο χέρι.

Ερχεται μεγάλη συνέχεια...θα δείτε πως θα καλοπεράσει αυτός/η που κλέβει φωτογραφίες ,που δεν σέβονται δικαστικές αποφάσεις και δικαστικούς λειτουργους .


Θα δείτε πως συμπεριφέρονται στα σπίτια τους , στη γειτονιά τους και στους οικείους  και τα όργια που εχουν διαπράξει και θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας!

Κι όμως αυτοί με τέτοια ντουρντουλούκια που έχουν μάθει να παρανομούν, να χωρίζουν , να διαλάνε σπίτια , να παίρνουνε ματωμένα διαζύγια, να τρώνε κοπάνι ,και μετά να πηγαίνουν στα κεντρα υγείας να επουλώσουν τις πληγές και στα κομμωτήρια για να διορθώσουν το κοντοκούρι!!!Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι μιλάνε δημόσια,να υβρίζουν, να συκοφαντούν και κρίνουν τον πρωθυπουργό , το Δήμαρχο , την Ελληνικη δικαιοσυνη, τις πυρκαγιές, το κορωνοιό κι ότι μπορείτε να φανταστείτε...

Ε , Αφού δεν το καταλαβαίνουν ήρθε η ώρα αυτό το γούρικο βρωμερό κουνάβι που του βρωμάει το στόμα, να τους διαλύσει για άλλη μια φορά και εκλογικά και πολιτικά!!!

Ε ρε γλεντια που ερχονται...με το βρωμερο κουνάβι, τον αρχιασβό, την ασβίτσα και τους ασβους που οπως ξερει η κοινωνία την ακολουθούν ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!