eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: ''Δεν μπορώ ν αφήσω αυτούς που ο λαός με τη ψήφο του, τους έστειλε σπίτι τους!''

 

Αγαπητοί συνδημότες,

Δεν μπορώ ν αφήσω αυτούς που ο λαός με τη ψήφο του, τους έστειλε σπίτι τους και αυτοί κάθε τόσο προσπαθούν να ξετρυπώσουν απ΄την αφάνεια βάζοντας μπροστά αυτόν τον Μάκη, το γούρι μου.

Τώρα τους πείραξαν οι πλάκες που τοποθετήθηκαν σε έργα επι Δημαρχίας του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου και παλαιότερα απ τον Δήμαρχο του τέως Δήμου Ερμιόνης Ανάργυρο Λεμπέση.

Δηλαδή δεν έχει κατ΄αυτούς δικαίωμα ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος που πήρε το 60% των ψήφων του λαού της Ερμιονίδας να τοποθετήσει πλάκα με την επωνυμία του στην προτομή του Ηλία Θερμησιώτη στη Θερμησία, δωρεά Μαρίας Στρίγκου Κατσίνα ενώ κατ΄αυτούς είχε το δικαίωμα ο τότε Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Καμιζή να γράψει σε πλάκα την επωνυμία του στο άγαλμα της Μητέρας στο Κρανίδι, έργο δωρεάς απο την ίδια Δωρήτρια!

Δεν έχει το δικαίωμα κατ΄αυτούς ο τότε Δήμαρχος Ανάργυρος Λεμπέσης τέσσερις τετραετίες ΑΝΙΚΗΤΟΣ Δήμαρχος να τοποθετήσει πλάκα με την επωνυμία του στη προτομή του Κολοκοτρώνη, γιατί τα χρήματα ήταν του Δήμου κι όχι απ τη τσέπη του.

Όμως κατ΄αυτούς έχει το δικαίωμα να τοποθετήσει πλάκα ο κ.Δημήτρης  Καμιζής στην αναπαλαίωση του κτιρίου στο παλίο γυμνάσιο Κρανιδίου(σημερινή ΔΕΥΑΕΡ) και σε άλλα παρότι είναι διπλά ηττημένος απ΄το λαό μάλιστα ήττες που μετράει κατά τη διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας αλλά και μετέπειτα. 



Λέτε δηλαδή αυτή η αναπαλαίωση του παλιού Γυμνασίου  να έγινε με δαπάνη απο τη τσέπη του κυρίου Δημήτρη Καμιζή,λέτε δηλαδή αυτός ο φιλόσοφος(όπως μας τον περιγράφει ο ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ) ο κύριος Δημήτρης Καμιζής να πλήρωσε απ΄τη τσέπη του τις Δαπάνες της αναπαλαίωσης;;;

Αν έχει γίνει αυτό το μπεργκετιλίκι είναι υποχρεωμένος ο Δήμαρχος της Ερμιονίδας να του βάλει διπλάσια σε μέγεθος πλάκα απ΄αυτή που ήδη έχει.Αν δεν έχει γίνει αυτό και προχωράνε σ΄αυτά τότε τα συμπεράσματα δικά σας....

Επιτέλους τι θα κάνουμε με αυτούς που κάθε τόσο βρίσκουν ΔΗΘΕΝ αγκάθια για να υποτιμήσουν το έργο των άλλων Δημάρχων και σήμερα του κυρίου Γεωργόπουλου, 

ΟΧΙ ΠΙΑ εγώ δεν τα ανέχομαι κατι τέτοια ...

Ξέρω εγώ , γνωρίζω αυτές τις συγκεντρώσεις τους που γινονται σε γνωστές ταβέρνες στα Μαντράκια , γνωρίζω απ΄αυτά που κάνουν αυτοι οι λίγοι που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

 Ένα έχω να τους πώ :

''ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΨΕΥΤΟΜΠΕΡΓΚΕΤΙΛΗΔΕΣ!''


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

του τέως Δήμου Ερμιόνης