eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Ανάργυρος Λεμπέσης:''Τα Μαντράκια της Ερμιόνης μας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο τα κοσμοπολίτικα λιμάνια των κυκλαδίτικων νησιών''


Αγαπητοί Συνδημότες

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν Δήμαρχο, να ξυπνήσει το πρωί και να αντικρύσει αυτήν την φωτογραφία τραβηγμένη και δημοσιευμένη από τον ΣΤΑΜ-ΝΤΑΜ που μαγεύεται να απαθανατίζει τα μεγάλα έργα Λεμπέση.


Βλέπε φώτο

 

Τα Μαντράκια της Ερμιόνης μας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο τα κοσμοπολίτικα λιμάνια των κυκλαδίτικων νησιών,

Γι΄αυτό το μεγάλο έργο της τουριστικής - οικονομικής ανάπτυξης της Ερμιόνης έβαλαν τα χεράκια τους τα παιδιά του Λεμπέση.

 

Ο Λεμπεσισμός «όπως τον αποκαλούν αυτοί οι λίγοι» βελτίωσε τα λιμάνια της Ερμιόνης για να γίνουν σήμερα πόλος έλξης τουριστικών σκαφών και η Ερμιόνη να έχει πλέον δική της τουριστική σφραγίδα.

 

  • Επί δημαρχίας Λεμπέση έγινε η εκβάθυνση & επέκταση του κεντρικού λιμανιού. 

  • Επί δημαρχίας Λεμπέση έγινε η εκβάθυνση στο λιμάνι των Μαντρακίων.


  • Επί δημαρχίας Λεμπέση έγινε η πλακόστρωση με ''στονεγκρετ'' στο λιμάνι και στα Μαντράκια. 


Ο Λεμπεσισμός «όπως τον αποκαλούν αυτοί οι λίγοι» με αυτά τα μεγάλα έργα έφερε την τουριστική και οικονομική άνθιση στην Ερμιόνη μας!

Αγαπητοί συνδημότες,

δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν Δήμαρχο μετά απο 10 χρόνια απ΄θητεία του να τον ευχαριστούνε οι επαγγελματίες σε λιμάνι και μαντράκια γι΄αυτά τα μεγάλα Λιμενικά-τεχνικά έργα που τους πρόσφερε.

Θα παρακαλέσω τον έγκριτο ΜΜΕ Εικονοσκόπιο να μας υπενθυμίσει αυτό το παλιό δημοσίευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 με τίτλο«Ο ερχομός του Νεράιδα στην Ερμιόνη ξύπνησε μνήμες από τα μεγάλα έργα τηςδημοτικής αρχής Λεμπέση.

 


 

Εις το επανιδείν,

 

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος

του τέως Δήμου Ερμιόνης