eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

''Παρών ο Δήμαρχος Ερμιονίδας στην επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιο''


Στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, συναντήθηκε χθες Τετάρτη 28.07.2021 ο Δήμαρχος Ερμιονίδας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδη, τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Μ. Καραμαλάκη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου ταξίαρχο Π. Πούπουζα, και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας Ε. Πιπέρη, παρουσία του βουλευτή Αργολίδας κ. Γ. Ανδριανού.


Ο Δήμαρχος παρουσίασε στον Υπουργό και τους παρευρισκόμενους, το επαναλαμβανόμενο αίτημα της Δημοτικής Αρχής για επαρκή στελέχωση του Α.Τ. Ερμιονίδας και επανασχεδιασμό της δομής όπως πχ. ίδρυση ομάδας ΟΠΚΕ με έδρα το Κρανίδι, το οποίο έχει ήδη προωθηθεί στο Υπουργείο και έχει τεθεί ως θέμα συζήτησης στην συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Οικονόμου τον  Ιούνιο του 2020.


Οι ιδιαιτερότητες της περιοχής μας που καθιστούν αναγκαία την στελέχωση του Α.Τ. Ερμιονίδας, έχουν ληφθεί υπόψη από το Υπουργείο, και όπως μας πληροφόρησε με επιστολή του ο βουλευτής κ. Ανδριανός, τον Σεπτέμβριο θα μετακινηθούν 15 αστυνομικοί στην Ερμιονίδα. Την πληροφόρηση από τον βουλευτή επιβεβαίωσε και ο Υπουργός.


Τέλος συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της κοινωνικής ομάδας των Ρομά, και της αστυνόμευσης όταν οι πράξεις τους παραβιάζουν τον νόμο δημιουργώντας πληθώρα προβλημάτων και αντιδράσεων.


Γραφείο Δημάρχου