eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Η αχαριστία δεν ευλογείται - Ξέρω να τους ξετρυπώσω απ΄την τρύπα που είναι χωμένοι!

Αγαπητοί Συνδημότες,


Η αχαριστία δεν ευλογείται. Εγώ τότε δεκαετία του ΄60 με μεγάλη προσπάθεια και επιμονή έμαθα χορό σ’ αυτόν τον παλιό μου συμμαθητή, τον κ. Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού. 

Τον έκανα τζίνι, παρότι ήταν λίγο αργόστροφος κι ερχότανε λίγο πίσω απ΄τους άλλους μαθητές μου. Αυτό το Ερμιονίτικο χασάπικο χόρεψε τότε στην Αγία Πετρούπολη και έκλεψε την παράσταση.

ΟΤΑΝ Ο ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΜΑΘΑΙΝΕ ΧΟΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΖΙΝΙ !!!


Βλέπε φωτογραφία (που του κάνω μάθημα) της δεκαετίας του 60 στην πρώτη ταβέρνα του Κώστα Φασιλή(στο σπίτι του Στεργίου στα Μαντράκια.


Αυτός όμως ο αχάριστος γίνεται σάκος του μποξ. Επιτρέπει σ’ αυτούς τους λίγους που κρύβονται πίσω του, να του πιάνουν το χέρι και το μολύβι και να στέλνουν μούφα επιστολές. Νομίζοντας δήθεν ότι έτσι θα υποβαθμίσουν τα μεγάλα έργα του Δήμου Ερμιόνης. Εγώ θα απαντήσω σε αυτά που γράφει το ίνδαλμά του Μάκη.

βλέπε ΕΔΩ Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 στο blog ''Eρμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει'' 



Σε αυτά τα περί Αρχόντων Δημοτικών και πολιτικών που θαυμάζει αυτός. Σε αυτά τα λόγια του αέρα που μας αναλύει αυτός ο πρώτος δήμαρχος της Ερμιόνίδας, έτσι θεωρητικά. 

Εγώ θα απαντήσω σ’ αυτά πρακτικά, κατανοητά και σταράτα.


Όταν ο ΛΑΟΣ με την ψήφο του, πάρει το Αρχονταρίκι το Δημαρχείο δηλαδή, από τον Άρχοντα Δήμαρχο(όπως οι δημότες του Δήμου Κρανιδίου το 2006), αυτός ο Άρχοντας Δήμαρχος, όπως λέει ο λαός είναι αυγό δίχως κρόκο. 

Εγώ είχα την τύχη να μην πιώ ποτέ αυτό το πικρό ποτήρι. 

Ποτέ ο ΛΑΟΣ δεν μου στέρησε το Αρχονταρίκι, το Δημαρχείο του Δήμου Ερμιόνης.


Θα τους φρεσκάρω την μνήμη τους σ’ αυτούς τους δύο. Θα τους παραπέμψω στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» που αναφέρει ποιοι Δήμοι άλλαξαν χέρια στις εκλογές του 2006.

Βλέπε Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 δημοσίευμα από το σεντούκι του έγκριτου ΜΜΕ Εικονοσκόπιο.





Υ,Γ:Πρέπει να γνωρίζουν καλά αυτοί που κρύβονται πίσω απο αυτόν το Μάκη, ότι μπορώ και ξέρω να τους ξετρυπώσω απ΄την τρύπα που είναι χωμένοι.Ξέρω να τους ξεκαμπίσω, με ντοκουμέντα απο το σεντούκι του έγκριτου Μ.Μ.Ε ''ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''.


Εις το επανιδείν, 


Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης