eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

''ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙΝΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ''

ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙΝΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

 ΣΗΜΕΊΩΣΗ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ:

ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ...  ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΒΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΛΕΥΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΑΞΗ - ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ - ΛΗΣΜΟΝΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΜΕ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ  ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΒΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Διαπιστώσαμε σήμερα το πρωί ότι η μαρμάρινη επιγραφή (Ανηγέρθη το έτος 2005 επί Δημαρχίας Δημητρίου Καμιζή), με τα στοιχεία της ανέγερσης του κτιρίου που βρίσκεται δίπλα στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου, χθες την νύχτα αφαιρέθηκε από αγνώστους, από το σημείο του τοίχου που βρισκόταν.

Στην αντίληψή μας υπέπεσαν αντίστοιχες ενέργειες και σε άλλα σημεία, όπως στο άγαλμα της Μητέρας στην Περιφερειακή οδό Κρανιδίου – Πορτοχελίου.  

Δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε το νόημα αυτής της πράξης, την οποία καταγγέλλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Επίσης, θα προβούμε σε καταγγελία του συμβάντος στο Α.Τ. Ερμιονίδας, μεριμνώντας παράλληλα για την προμήθεια και επανατοποθέτηση νέων επιγραφών στα σημεία αυτά.

Γραφείο Δημάρχου