eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

'' ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ... ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ''

Ο εφιάλτης της Περσεφόνης - Μαρία Φαραντούρη 

Σήμερα με αφορμή τα 19 χρόνια απο το θάνατο του Μάνου Χατζιδάκι αφιερώνει ο Θεοδόσης σε μια <<Περσεφόνη...>>:


''Κοιμήσου Περσεφόνη στην αγκαλιά της γης στου κόσμου το μπαλκόνι ποτέ μην ξαναβγείς...''

Εύχομαι αυτά που λές και δημοσιεύεις να τα πιστεύεις πραγματικά , είναι μεγάλες και σωστές κουβέντες.Για να τις <<ξεστομίζει>> κάποιος πρέπει να τις πράττει και στην προσωπική του ζωή αλλά και στην κάθε μορφής διοίκησης που εφαρμόζει.Είναι άσχημο πράγμα να γράφεις τόσο ωραίες  κουβέντες , να δίνεις ελπίδες και όραμα κι όταν έρχεται η ώρα να διοικήσεις να φαίνεται η γύμνια των πολιτικών που ακολούθησες , να αρχίζεις να αποδομείσαι πολιτικά ,να φτάνεις στο σημείο να κοροιδεύεις και να παίζεις με το λαό ρίχνοντας τις ευθύνες συνεχώς και πεισματικά αλλού!
Έφτασες πλέον στο σημείο να γελοιοποιηθείς όταν όλους τους γύρω σου με το σύστημα που ακολούθησες, τους έβαλες στο στόμα του λύκου, τους προσημείωσες βάζοντας τους μεταφορικά πάντα, το κεφάλι τους κάτω απο την Γκιλοτίνα.
<<Απομυθοποιείσαι>> όταν μιλάς υπέρ του μικρομεσαίου , του φτωχού και του αδυνάτου και την ίδια στιγμή γύρω σου πυκνώνουν οι φήμες και σιγά - σιγά αποδεικνύεται ότι τα περίεργα και σκοτεινά <<Νταλαβέρια>> έγιναν!!! ακυρώνοντας φύση και θέση τον λόγο που κήρυττες απο <<άμβωνος>>.
Θα επιθυμούσα λοιπόν αυτά σου τα λόγια που ορισμένες φορές πιάνουν τον σφυγμό της καθημερινότητας , και αγγίζουν τον βιοπαλαιστή και τον μικρομεσαίο, να τα έκανες πράξη και να με έβγαζες ασπροπρόσωπο ή να με έβαζες με την ευγενική και καθαρή συμπεριφορά σου στην θέση μου...Δυστυχώς όμως με απογοήτευσες , με πόνεσες και με γύρισες χρόνια πίσω γιατί η συμπεριφορά σου προφανώς ήταν , κάλπικη και ευκαιριακή!Με κορόιδεψες!!! μ΄αυτά που μου υποσχέθηκες ότι θα υλοποιήσεις σε πολιτικό επίπεδο και πριν αλλά και μετά...
 Συγνώμη αν σου γράφω την αλήθεια αυτό όμως που προσπαθώ να πιστέψω είναι ότι δεν το εκανες επιτηδες ..ίσως να έγινες κι εσύ σαν τους άλλους..Θέλει δύναμη ψυχής να παραμείνεις στην κορυφή χωρίς να βάλεις το δάχτυλο στο μέλι..Αυτό μόνο ένας το πέτυχε .Εύχομαι ο επόμενος απο σένα να επιβεβαιώσει την φήμη οτι είναι καλό και τίμιο παιδί.
Αν στεναχώρησα κάποιον ας με συγχωρέσει ήταν λόγια ψυχής....
Γι΄αυτό,
Υ.Γ: Κοιμήσου Περσεφόνη στην αγκαλιά της γης στου κόσμου το μπαλκόνι ποτέ μην ξαναβγείς...


ΘΕΟΔΟΣΗΣ
καλή σας ακρόαση...