eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Χρήστος Δάγκλης : "Τραγικές εικόνες που ζημιώνουν τον τόπο μας..."

Τι είπε στο "ΕΙΚΟΝΟΣΚΌΠΙΟ",  ο πρώτος σύμβουλος της ΔΗΣΥΕΡ στην Ερμιόνη, κ. Χρήστος Δάγκλης για το θέμα των σκουπιδιών της Λαϊκής Αγοράς:
Σχολιάζοντας την εικόνα του χώρου της λαϊκής αγοράς, (που μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχε καθαριστεί), ο κ. Δάγκλης --σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του-- τόνισε αρχικά ότι "αυτές οι εικόνες είναι τραγικές και ζημιώνουν την εικόνα του τουριστικού τόπο μας" και πρόσθεσε:
"Η απαράδεκτη εμφάνιση του χώρου της λαϊκής αγοράς, χθες 26 Ιουνίου, επιβεβαιώνει τουλάχιστον την αδιαφορία των υπευθύνων για την καθαριότητα. 
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα, να προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο τον πολιτισμό μας και να υποτιμά βάναυσα τη νοημοσύνη των κατοίκων και των επαγγελματιών της Ερμιόνης.

 Οι υπεύθυνοι του Δήμου για την καθαριότητα, οφείλουν μέχρι το τέλος της θητείας τους, (31 Αυγούστου 2014), να πράττουν τ' αυτονόητα αντί να επικαλούνται ανούσιες δικαιολογίες.
Η Ερμιόνη εν μέσω της Τουριστικής περιόδου, δυσφημείται με τον χειρότερο τρόπο. Οι ανοχές τελείωσαν. Η Ερμιόνη θ' αντιδράσει".