eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η πρώτη μάχη της Εθνικής στο Μουντιάλ

Αισιόδοξος ο Φερνάντο Σάντος

 metarithmisi

Στις 7 το απόγευμα δίνει η Εθνική μας την πρώτη μάχη στο Μουντιάλ, καθως θα αντιμετωπίσει στο Μπέλο Οριζόντε, την Κολομβία. Όλη η ομάδα δηλώνει έτοιμη για την πρώτη μάχη.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έδωσε κανένα στοιχείο για την ομάδα που θα παρατάξει, λέγοντας: «Θα δείτε στο γήπεδο. Εμείς θα παίξουμε για να νικήσουμε. Το ίδιο και η Κολομβία». Κατέστησε, πάντως σαφές ότι δεν θα βάλει αμυντικογενή ομάδα: «Αν παίξουμε μόνο άμυνα θα χάσουμε. Θα παίξουμε σε όλο το γήπεδο, όπως κάνουμε πάντα. Χρειαζόμαστε και τους μέσους και τους επιθετικούς και πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα».

«Πάντα το πρώτο παιχνίδι συγκεντρώνει πολλές προσδοκίες. Αυτό σημαίνει μεγάλο άγχος. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς με δύσκολο αντίπαλο που θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση. Με σεβασμό προς τον αντίπαλο θα πάμε για τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα με επιμονή στο παιχνίδι μας και θέλουμε να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Σάντος.

Δικαιολογόντας την απόφαση του να καλέσει τον Κώστα Μήτρογλου ο κ. Σάντος είπε: «Ο Μήτρογλου έπαιξε δύο μήνες μέσα στο 2014. Είχα την ευκαιρία να τον δω εν δράσει για κάποια λεπτά στο αγγλικό πρωτάθλημα. Είναι παίκτης με σημαντικά προσόντα που είναι σημαντικά για την Εθνική. Ο Κώστας έπρεπε να ήταν εδώ. Βελτιώθηκε πολύ. Δεν έχει ακόμη το 100% του ρυθμού, αλλά μέρα με τη μέρα θα είναι κοντά στο 100%», ενώ σχετικά με τον μικροτραυματισμό του Κώστα Μανωλά στην τελευταία προπόνηση, ξεκαθάρισε πως δεν είναι κάτι σοβαρό.