eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... ''

ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΥΛΩΝΑ - ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΙΡΗΝΗ . ΛΕΓΑΚΗ

 

Σήμερα αφιερώνει ο καπταν Νίκος:

Ο Μάκης ο Μυλωνάς παραμένει στο Μύλο του.Στο κόσμημα της Ερμιόνης κόντρα στις Κασσάνδρες και τις Γαλιάντρες της ποιότητας ζωής της Δημοτικής αρχής Καμιζή.
Σ΄αυτές τις εκλογές ο Μυλωνάς και ο συνδυασμός του, έστειλε για <<βρουβολάχανα>> τα μέλη της επιτροπής για την ποιότητα της Ζωής μας και την <<αυλή>> του απερχόμενου Δημάρχου, που όπως φάνηκε θέλησαν να διώξουν τον Μυλωνά απο τον Μύλο.

Και τ΄αποτέλεσμα ήταν αυτό:

Κανένα μέλος απο την επιτροπή Ποιότητας ζωής δεν εξελέγην στο νέο συμβούλιο , ούτε για δείγμα!

Όσο για τον δαιμονισμένο ερευνητή της Νομιμότητας του Μύλου Κρόθι, όσο για αυτόν τον Νοσταλγό του Μύλου Κρόθι και του Αγίου Γερασίμου, ας ετοιμαστεί , ας φορέσει την ειδική πανοπλία κι ας ανέβει στο Μύλο απόψε το Βράδυ...
Τον περιμένουν να τον υποδεχτούν με πυρσούς και δάδες της Νίκης .Όπως έμαθα το διασκεδάζουν σήμερα στο Μύλο οι Νικητές των εκλογών.
Ο Μυλωνάς πρώτος απ΄όλους περιμένει να υποδεχτεί(με το δίκοπο Ξινιάρι του εθελοντισμού) αυτόν τον αθεόφοβο ερευνητή με το κάλπικο πτυχίο.

Υ.Γ: Βρε παιδιά του Εικονοσκοπίου δεν ήρθε η ώρα να τον <<γραπώσετε>> αυτόν τον διαχειριστή του blog με το κάλπικο πτυχίο;;;
ΓΡΗΓΟΡΕΊΤΕ....
καπταν Νίκος
καλή σας ακρόαση...