eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : -ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Ι.ΜΕΡΤΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ - ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 
Επιμέλεια: Κοσμάς Γεωργίου
Με την φράση «Εγώ για προσωπικούς μου λόγους την επόμενη χρονιά δεν θα είμαι πρόεδρος» τελείωσε την αναφορά του στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό ο Ιωσήφ Μερτύρης πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας στην γενική συνέλευση πού έγινε την Κυριακή το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου.
 
Ο Ιωσήφ Μερτύρης....... ξεκινώντας η γενική συνέλευση των πρωταθλητών του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής μπροστά σε εξήντα περίπου μέλη και φιλάθλους έκανε ένα απολογισμό στο τι έκανε η διοίκηση την χρονιά πού πέρασε αλλά και σε ποια οικονομικά μεγέθη έφτασε η ομάδα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Στην συνέχεια ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους  για τα νέα οικονομικά μεγέθη ( στο περίπου) πού θα έχει η ομάδα στην επαγγελματική πλέον κατηγορία , τις ενέργειες πού έχουν γίνει για το φλέγον θέμα του γηπέδου ,ενώ  στην συνέχεια ενημέρωσε ότι θα πρέπει να συσταθεί μία πενταμελής διοικούσα επιτροπή η οποία  θα δρομολογήσει  τις ενέργειες πού πρέπει να γίνουν ώστε η ομάδα να γίνει ΠΑΕ.
Στο σημείο αυτό και αφού δεν βρέθηκε κάποια λύση στην σύσταση της πενταμελής διοικούσας επιτροπής δόθηκε ένα νέο ραντεβού για την Τετάρτη στις 7 και μισή το απόγευμα στο κτήριο Συγγρού στην Ερμιόνη .