eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ"

Το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Δυνατή Ερμιονίδα” του υποψηφίου Δημάρχου Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλου, αδυνατώντας να αποδεχτεί την ετυμηγορία του Λαού της Ερμιονίδας, ο οποίος ανέδειξε τον Δημήτρη Σφυρή Δήμαρχο, για την πενταετία 2014 – 2019, συνεχίζει να εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και να διαστρεβλώνει πλήρως τα γεγονότα.
Σε δελτίο τύπου που διένειμε αναφέρει ψευδέστατα, πως ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, κατά την ομιλία του στην Ερμιόνη το βράδυ της Κυριακής 25/5/2014, αποκάλεσε τους μισούς ψηφοφόρους του Δήμου μας “κοινωνικά σκουπίδια”.
Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και μπορεί ο καθένας να το δει για να διαπιστώσει το μέγεθος του ψεύδους και της συκοφαντίας.
Εκεί  ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, αναφέρεται στο αυτονόητο, δηλαδή στα “κοινωνικά σκουπίδια” που δυστυχώς υπάρχουν και τα έχουν αισθανθεί οι Δημότες μας, αλλά είναι μετρημένα στα δάχτυλα και δεν έχουν πλέον περιθώρια ανάπτυξης.
Τα “κοινωνικά σκουπίδια” είναι αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο, αλλά και πιο πριν, εκβίαζαν, απειλούσαν και συκοφαντούσαν τους συμπολίτες μας χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό και αναστολή.
Αυτά τα “κοινωνικά σκουπίδια”, εμείς στην Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας τα έχουμε διώξει και τα έχουμε στείλει απέναντι, διότι είμαστε αποφασισμένοι να εγγυηθούμε την κοινωνική εξυγίανση, την κοινωνική συνοχή και την απελευθέρωση του Λαού της Ερμιονίδας.
Καλούμε τον κ. Γ. Γεωργόπουλο να πράξει το ίδιο, προκειμένου όλοι μαζί να συνεργαστούμε για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων της Ερμιονίδας.
Παράλληλα τον καλούμε να νουθετήσει μέλη της οικογένειάς του, τα οποία υβρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα χειρότερα λόγια, τους ψηφοφόρους της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας και τις οικογένειές τους.
Αναμένουμε επίσης να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, να επιδείξει πολιτικό πολιτισμό και όπως είθισται, ως ηττημένος  να συγχαρεί τον Νικητή, κάτι το οποίο δεν έχει πράξει έως σήμερα μετά την παρέλευση τριών ημερών από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την ανάδειξη του Δημήτρη Σφυρή ως Δημάρχου Ερμιονίδας για την πενταετία 2014 – 2019.
Σε αυτό το σημείο τελειώνουν από την πλευρά μας τα λόγια.
Ήρθε η ώρα της δουλειάς και σας καλούμε, εάν έχετε πρόθεση, Όλοι Μαζί Ενωμένοι να δουλέψουμε για το καλό του τόπου μας.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ